Hírek

Hajráznak a csapatok!

Van, aki a feljutásért küzd, más a bennmaradásért harcol, és akad, aki Európába vágyik...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Betis-Deportivo La Coruna +2,5!

Motivált csapatok küzdenek meg a pontokért Sevillában: a hazaiak a nemzetközi porondért, a vendégek a bennmaradásért hajtanak!
A 33. forduló zárómeccsét a Benito Villamarinban rendezik: a játéknap előtt a Betis a 7., a Depor a 17. pozícióban tanyázott. A sevillai brigádnak még reális esélye van az El-re, hiszen a riválisok két-három ponttal előzték meg a zöld-fehéreket. A hátralévő fordulókban nem lesz egyszerű dolguk Ruben Castroéknak, ugyanis a Barcán kívül szinte csak kiesőjelöltekkel csapnak össze.
Otthon 7-4-5-ös mérleget hoztak össze Pepe Mel tanítványai (22-17), szereztek értékes skalpokat, de buktak el kiscsapattal szemben is. Mostanság azért már nem kaptak ki saját közönségük előtt, sőt, 2013-ban nem hagyták el vesztesen a pályát Sevillában. A legutóbbi hazai fellépés igazán izgalmasra sikeredett: a városi rivális már elhúzott 0-3-ra, ám Canasék nem adták fel, és ikszre mentették a találkozót.
A múlt héten a Bernabeuban jártak Campbellék, és annak rendje és módja szerint ki is kaptak a Realtól (3-1). A vereség ellenére Molináék nem vallottak szégyent. Igiebor, Amaya, Paolao és Vilarchao sérült, ők nem lesznek ott a mai ütközetben.
A La Coruna-i alakulat sokáig biztos kiesőnek tűnt, ám Fernando Vazquez irányításával megtáltosodtak a csíkosak. Feljöttek a vonal fölé, a forduló előtt a 17. helyen álltak. Idegenben 2-5-9-es statisztikát hoztak össze Rikiék (22-39), ami kiemelendő, hogy két győzelmüket épp legutóbbi két túráján aratta a társulat (Mallorca, Levante)! Március közepétől öt bajnokit játszottak Pitiék: négyet behúztak, egyet pedig ikszre adtak. Így most 30 pontosak, de a tabella alsó régiója nagyon tömör: a 20. Mallorcát (28) mindössze öt pont választja el a 15. Osasunától (33). Az alsóházban tanyázó hat alakulat (Osasuna, Granada, Depor, Zaragoza, Celta, Mallorca) közül még nem lehet megjósolni, hogy melyik három távozik majd a szezon végén.
A hazaiak gólaránya 48-49, a vendégeké 43-64, tehát gólokból általában nincsen hiány. Az ősszel a Riazorban 3-2-re a Betis nyert. És ezúttal is azt gondoljuk, hogy lesz legalább három találat. Az iksz egyik félnek sem jó igazán, mindkét brigádnak támadnia kell! Ez pedig gólokat eredményez majd! Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Cottbus-Kaiserslautern 2(x)!

Az osztályozóra gyúró vendégek szinte mindig elverik a Cottbust, Miért tennének ma kivételt?
A hajrájához érkezett a Bundesliga II. is. A Cottbus nem érintett sem a feljutásért, sem pedig a kiesés elkerüléséért folyó küzdelemben, a békés középcsapatok mindennapjait éli. A forduló előtt a 8. helyen állt 40 ponttal, előre és hátra sem nagyon tud elmozdulni a keleti egység. Otthon 7-5-3-as sort produkáltak Banovicék, a Duisburg, a Hertha és a Bochum győzött Cottbusban. Az elmúlt két játéknapon pont nélkül maradtak a srácok, előbb a Bochum vitte el tőle a pontokat, majd a keleti rangadón buktak el Drezdában.
Börner eltiltását tölti, Brzenska, Brinkmann és Sörensen sérült.
A Kaiserslautern a forduló előtt a 3. helyen állt, amely ugye osztályozót ér a végelszámolásnál. Megnyugvásra azonban semmi okuk a piros-fehéreknek, ugyanis a Köln és a Frankfurt is hajt a dobogóra. A gárda 50 pontot gyűjtött 30 játéknapon, idegenben hajlamos ikszelni (5-7-3), sőt, “emberemlékezet” óta nem húztak be három pontot a túrákon (a Münchenben, február elején).
Franco Foda csapata összességében nincs rossz passzban, hazai meccseit behúzta, például a nagy rivális kecskéseket is elintézték Idrissouék a közelmúltban. A hátralévő négy fordulóban egy kemény derbi vár a pirosakra: a másik rivális, a “ksifrankfurt” érkezik majd a jövő héten a Fritz Walter Stadionba. Ha ezeket a találkozókat megnyerik, nyugodtan fordulhatnak az utolsó két játéknapra, amikor is gyengébb együttesekkel ütköznek meg.
Karl, Amri, Alushi és Zellner sérült a keretből.
Az egymás elleni statisztika nyomasztó Kaiserslautern-fölényt mutat: 10-1-0 a mérleg, az egyetlen iksz 2000-ben a ‘lautern pályaválasztásával jött össze a cottbusiaknak. Ebben a felállásban 5 bajnokit és 1 kupameccset nyertek meg a pirosak. És ma is bizalmat szavazunk a Kaiserslauternnek! Szerintünk három, de legrosszabb esetben is egy ponttal térnek haza a keleti túrától! Tippünk tehát 2(x)!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik