Hírek

Megnemtmadási szerződés?

Ma egy olasz és egy magyar bajnokit veséztünk ki. Várható-e békés iksz a taljánoknál? Elszabadul-e a pokol a Hajdúságban? Jó kérdések...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Debrecen-Siófok +2,5!

Vajon visszatér-e a helyes útra a címvédő, avagy folytatja menekülő-showját a Balaton-parti együttes? Szerintünk egy valami biztos: összejön három találat a meccsen!
A honi élvonalban már a 25. fordulóra készülnek a csapatok. A hazaiak – mit szépítsük a dolgot – pocsékul szerepelnek az idén. Mindössze az 5. helyen állnak, 36 pontjuk van, amely a bajnoktól igencsak vérszegény teljesítménynek számít 24 játéknap alatt. A Nagyerdőben 9-0-3-as a mérlege, az MTK, az Újpest és a Paks tréfálta meg a Kondás-legénységet. Gólaránya Debrecenben 24-9, tehát azért otthon hozza a kettes rúgott gólátlagát a gárda. Coulibalyék gyenge formában vannak, pontosabban teljesen kiszámíthatatlanok. Idegenben október eleje óta képtelenek nyerni, a múlt hétvégén például Szombathelyen égtek meg Szakályék, de képesek voltak kikapni a gyengécske Pápa vendégeként is. Otthon azonban azért hozzák a meccseiket Sidibéék: az Újpest elleni botlást leszámítva a Pécset és az Egert is magabiztosan fektették két vállra a piros-fehérek. A dobogótól rendesen eltávolodtak, szerintünk nem érnek majd oda a 3. helyre sem a bajnokság végén…
A siófokiak nagy menekülésbe kezdtek, immár 16 pontjuk van – más kérdés, hogy a vonal fölött masírozó Lombard neve mellett már 24 egység áll. Hat mérkőzés van hátra, és ennyi idő alatt kellene ledolgozniuk a sárga-kékeknek a 8 pontos lemaradást. Nem lesz egy egyszerű küldetés, még akkor sem, ha a Veszprém megyei riválissal még megmérkőznek Dajicék.
Idegenben különösen gyengék Pálék: 0-2-10 a mutatójuk, 10-33 a gólarányuk. Csak az Egernél és az MTK-nál tudtak ikszelni. Viszont a formájuk kimondottan biztató: otthon október vége óta nem kapituláltak, sőt, két legutóbbi siófoki meccsükön hat pontot kasszíroztak (DVTK, MTK)! Azért ez korábban nem volt jellemző Melczerékre…
Nagyon nincs más választásuk a vendégeknek, mint nekirontani a szárnyaszegett Lokinak. Aztán, hogy ebből mi sül ki? Lehet, hogy mint az elmúlt években többször is előfordult, vendéggyőzelem? Erre azért nem vennénk mérget, viszont arra igen, hogy 1,65-ös szorzóért összehoznak a gárdák 3 találatot. Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Atalanta-Bologna X!

Megnemtámadási szerződést köt egymással a két alakulat, és egy hangulatos szalonremivel zárja a kilencven percet ma este.
Miért ne lenne jó az egy-egy pont a két gárdának? Ezt a kérdést tettük fel magunknak, és nem tudtunk épeszű választ adni. Mert nézzük: a hazaiak öt fordulóval a vége előtt a 14. helyen állnak 38 egységgel (kettőt elvitt a szövetség), a kiesőzóna tagjaival szemeben nyolc-kilenc pontos előnnyel rendelkezik. Otthon, Bergamóban 6-4-6-os átlagos mutatót hoztak össze a kék-feketék, Stefano Colantuono tanítványai viszont az idei hét hazai fellépésük közül mindössze egyet nyertek meg (Pescara ellen március elején).
Mostanság tehát kicsit döcög otthon a szekér, viszont idegenben képesek voltak bravúrra Denisék: nyertek a kiesés elől menekülő Sienánál, valamint a San Siróban az Inter stadionjában. A múlt héten a Genoa vendége volt a csapat, és tartalékos összeállításban 1-1-es értékes döntetlennel távozott a kikötővárosból. Ma sem lesz komplett a keret: ugyan Denis letöltötte eltiltását, de Scaloni sárga, Raimondi pedig piros lap miatt nem lehet ott az Atleti Azzurri d’Italia-ban. És akkor a sérültek: Budan, Bellini és Brienza sem bevethető.
A vendégek tavasszal jól teljesítenek, hozzák a biztos bennmaradáshoz szükséges pontokat. Most éppen ikszes időszakukat élik Gillardinóék, négy döntetlenből érkeznek Bergamóba. 39 pontot szereztek eddig a piros-kékek, idegenben 4-2-10-es sort hozva össze. Arattak meglepetésgyőzelmeket, nyertek a Rómánál, az Internél és a Nápolynál is! Az elmúlt nyolc mérkőzésük kimondottan jól sikerült: csak a bajnoki címre törő Juve verte Diamantiékat, azon kívül háromszor behúzták a három pontot, négyszer pedig remiztek.
Poli mester tehát benntartotta a csapatot, egy jó finissel akár még meg is őrizhetik jelenlegi pozíciójukat, előre viszont nagyon már nem léphetnek a tabellán… Gabbiadini sárgalapos eltiltását tölti a mai összecsapáson.
Az elmúlt években nagyon kiegyensúlyozott mérleget produkáltak egymással szemben a felek: 7-8-6 a mutató. Most tulajdonképpen mindkét alakulatnak jól jönne az egy pont, szerintünk nem mennek bele felesleges harcba a bergamói és a bolognai legények. Békés kis ikszet várunk!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik