Hírek

Izgalmas nyitány és hajrá

A svéd élvonal még csak most kezdődött, a holland második vonalban viszont már a hajrában járnak a csapatok...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Malmö-Östers +2,5!

Rangadót rendeznek a svéd élvonalban! Mi pedig gólokat várunk az ütközettől…
A Malmö bajnok szeretne lenni, tavaly csak a bronzérem jött össze a kékeknek, ennél alább pedig nyilván nem akarják adni idén sem a fiúk. A csapat nem kezdte rosszul a szezont, négy fordulót követően 10 ponttal a második a Göteborg mögött, gólaránya pedig 6-2. Odahaza eddig egyet ikszelt (meglepetésre a nyitófordulóban a Halmstad távozott ponttal), egyet pedig behúzott (Kalmar 1-0). Idegenben hibátlanok a csíkosak, pedig nem éppen kellemes állomáshelyeken fordultak meg (Atvidabergs, AIK). Az együttesben ugyan néhányan sérüléssel bajlódnak, ám ők nem tekinthetők feltétlenül alapembereknek.
Az Östers remekel eddig! Az újonc tavaly megnyerte a második ligát, és olybá tűnik, hogy az élvonalban is stabilak lesznek. A társulat veretlen, két siker és két iksz eddig a soruk. Igaz, ellenfeleik nem éppen nagycsapatok voltak. Vendégségben a Brommapojkarnánál ikszeltek, Halmstadból pedig három ponttal tértek haza. Összesített gólarányuk 6-3. Mindenesetre eddig megsüvegelendő a sötétkékek teljesítménye.
Még nagyon sok van hátra bajnokságból, ám az eddig megszerzett 8 egység sokat számít majd a végelszámolásnál. Az egymás elleni mérlegük nagyon kiegyenlített (7-7-5), ám az Östers 1993-ban, tehát két évtizede tudott nyerni Malmöben. Ma is inkább a hazaiak felé hajlunk, de abban biztosabbak vagyunk, hogy gólokból nem lesz hiány ma este. Húzzuk be a +2.5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Emmen-Cambuur +2,5! 2!

A feljutásra gyúró vendégek gólgazdag meccsen nyernek a sajtok városában!
Az Emmen teljesen átlagos középcsapat, a kiesésről a két megszűnt alakulat már gondoskodott (AGOVV, Veendam), így nyugodtan futballozhatott az elmúlt hetekben, hónapokban. És a sajtosok nem is okoztak csalódást drukkereiknek, hazai mérlegük 4-5-4. Tavasszal kicsit beragadtak a rajtnál, ám utána összekapták magukat a fiúk, futottak egy nagyszerű szériát (négy siker zsinórban). Aztán megint jött egy visszaesés, és azóta hullámzóan teljesítenek a piros-fehérek. Legutóbb siker érte őket: az Almeret agyabugyálták el simán (3-0). A fellépésein 18-12 az over-under arány.
Most a 13. helyen állnak, 27 mérkőzésen 29 egységet termelve. Túl sokat nem javíthatnak pozíciójukon, igaz, hátrafelé sem kell különösebben tekintgetniük.
A Cambuur még nem mondott le az egyenes feljutásról, 27 találkozón 52 pontot gyűjtöttek a vendégek. Így most a 2. helyen állomásoznak, amely ugyan play off-ot ér, de garanciát nem jelent. Nos, a sárgák hátránya öt pont, de hivatalosan az már csak kettő, ugyanis az egyik kizárt alakulattal van “elmaradt” mérkőzése. Tehát ha ma nyernek, akkor élre is állhatnak hamarosan! Ennél nagyobb motivációt nem tudunk elképzelni. És elnézve a hátralévő fordulók párosítását, könnyebbnek tűnik a sorsolásuk, mint a nagy rivális Volendamnak.
Idegenben azonban sokszor botladoztak a fiúk (5-2-6), ám legutóbbi két túrájukon nyertek. Sőt, összességében is remek passzban vannak, hiszen négy sikerrel a hátuk mögött érkeznek az Emmenhez.
11-2-8 az összesített mérlege a két alakulatnak, ám az elmúlt esztendőkben jó néhányszor nyertek a vendégek. Ma is ezt várjuk, no és a liga adta sajátosságok miatt gólokkal is kalkulálunk! Javasoljuk a vendégsikert megtenni, egy másik szelvényen pedig a +2,5-ös opciót!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik