Hírek

Német hazai, angol gólok

Ma irány a Bundesliga és a Premier League!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nürnberg-Fürth 1!

A vendégeknek lefőtt a kávé, a frankok meg erősek otthon. Ennek hazai siker lesz a vége…
A Bundesligában a legfontosabb dolgok eldőlni látszanak: a bajorok behúzták a salátástálat, az egyik kieső pedig minden bizonnyal a Greuther Fürth lesz. A Nürnberg nem volt érintett egyik külön versenyben sem, a 11. helyen áll 29 fordulót követően 38 ponttal. Otthon, a Grundig Stadiumban nem számítanak gyengének a piros-feketék, statisztikájuk 6-6-2, a Dortmunddal és a Bayernnel ikszeltek, a Schalkét elverték. A két zakó az idény elején csúszott be, szeptember vége óta nem hagyták el vesztesen a pályát Pinoláék.
Michael Wiesinger alakulata érdekes tavaszt tud maga mögött. Január végén beleszaladtak a frankok a késbe Dortmundban, aztán hosszú veretlen szériát produkáltak. Gyűjtögették szép számmal a pontokat, eltávolodva a veszélyes zónától. A múlt hétvégén megtört a jég, Balitsch kaptak egy négyest az Allianz Arénában. Természetesen ez a zakó bőven belefért, hiszen így sincs már izgulni valójuk a drukkereknek.
Pinola eltiltott, Hlousek, Marcos Antonio és Timo Gebhart pedig sérült.
A Fürth retúrjegyet váltott egy éve az élvonalba: a zöldek nem tudtak megkapaszkodni a Bundesligában, az utolsó helyen állnak 15 ponttal, reménytelen helyzetüket csak fokozza, hogy az edzőváltás sem jött be, nem megy jobban azóta sem a gárdának. A csíkosak idegenben jobban tolják, mint otthon (igaz, ez nem nagy teljesítmény, hiszen saját stadionjukban még nem nyertek…), 2-5-7-es mérlegük azonban nagyon sovány: csak a Mainznál és a Schalkénél értek el totális sikert.
Nincsenek jó passzban Vargáék, legutóbb otthon egy hatost kaptak a Dortmundtól. Három vesztes meccsből érkeznek ma Nürnbergbe…
Tyrala, Schmidtgal és Stieber sérült, velük nem kalkulálhat a szakmai stáb.
Az ősszel 0-0-ra végeztek a felek, most azonban a Nürnberg behúzza a három pontot. A vendégek nem tudnak felpörögni ezúttal sem, így vereséggel távoznak a frankoktól…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Liverpool-Chelsea +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

A vörösök nagyon régen nem lőttek gólt, tehát épp itt az ideje! A Chelsea támadóit sem kell félteni, úgyhogy, lesz itt legalább három találat!
Rangadót rendeznek az Anfield Roadon: az EL-re hajtó vörösök a BL-re ácsingózó londoniakat látják vendégül. A liverpooliak helyzete tűnik reménytelenebbnek, ugyanis 5 meccsen kellene hat pontot hozni a városi riválison. Ugyanakkor mégsem lehetetlen a küldetés, hiszen a városi rangadó még hátravan, és ha ott Suarezék nyernek, máris elérhető közelségbe kerül a 6. helye, amely jó eséllyel Európa Ligát ér (A Manchester City ha megnyeri az FA-kupát, akkor lép érvénybe e kitétel).
A Pool otthon 8-4-4-es mutatót hozott össze, ehhez 30-14-es gólarány párosul. Formája szeszélyes: kikapott a szenteknél, nyert a Villa Parkban, majd jött két 0-0. Előbb az Anfielden a alapácsosokkal, majd idegenben a kieső Reading stadionjában. Korábban a góliszony nem volt jellemző a társulatra, és szerintünk ki is jönnek a gödörből a támadók. Gerrardék eddig csak négyszer nem voltak eredményesek otthon, és szerintünk ma is betalálnak legalább egyszer!
Rafa Benitez visszatér egykori sikerei helyszínére. Érdekes szitu fordulhat elő: az ellenfél drukkereinél biztosan szimpatikusabb a tréner, mint a sajátjainál… No de most a hispán stratéga a londoniak sikereiért dolgozik, és olybá tűnik, hogy részsikereket azért el is ér a hadvezér. A bajnokságban a forduló előtt a 3. helyen álltak, egy ponttal és egy meccsfórral az Arsenallal szemben, a Tottenham előtt pedig 3 egység volt előnyük. Matáék 61-ig jutottak, 8-3-5-ös vendégmérlegükhöz 29-20-as gólarány társul. Csak kétszer nem találtak be a kirándulásaikon Torresék.
Az EL-ben továbbjutottak, az FA-kupában viszont nem játszanak döntőt, ugyanis későn ébredtek a ManCy-val szembeni elődöntőben (1-2). A Premier Legaue-ben a bronzérem összejöhet, no és ott az Európa Liga, ahol a végső győzelemre is esélyesek Lampardék.
Joe Allan, Kelly Martin, Borini és Sterling az egyik, Cole, Cahill, Marin és Oriol Romeu pedig a másik oldalon sérült.
Lesznek gólok, az tuti. Egyrészt, a Poolra nem jellemző, hogy góliszonyban szenvedjen, és ugye az előző két fellépésén impotens maradtak a vörösök. Másrészt, mindkét félnek mennie kell előre, az iksz egyik alakulatnak sem jó. Így jöhet össze a mindkét fél betalál, valamint a +2,5-ös opció!

És akkor Ninno mester tippjei!

Flensburg -Hamburg

Mindenki épp és egészséges a Hamburgnál , a Flensburg is egyben van. Legutóbbi összecsapásukon javasoltam a döntetlent és jött is mintha muszáj lenne ! Természetesen az erősebb keretű csapat jutott a döntőbe a ráadásban !
Amit a haza követel azt meg kell tenni , kikap ma a Hamburg az nem vitás .Talán gólokra lesz érdemes menni , Mattias Anderson személyében új trónkövetelő van születőben . A világ 3 legjobb kapusának egyike a Flensburigiak hálóőre ! A Hamburg nagyon sokoldalú csapat , gyorsak agresszívek ha sok gólos -ba fordul a meccs akkor még nyerhetnek is . A hazaiak kénytelenek lesznek lassítani és kontrollálni a játékot ha előnyt akarnak a visszavágó előtt ! -55.5 gól 1.75 ért .

Gran Canaria -Real Madrid

3 szor egymás után tud-e vereséget szenvedni a Real Madrid ???
Nem hiszem Pihent játékosok vannak és egyedülálló módon az euroligában 10 játékosuk lépett pályára .
Ez jelzi a keret mélységét is ! A PANA csak 8 embert tudott forgatni a Barca ellen !!!!
Pihentek erősek motiváltak , 3 x egymás után kikapni nagy blamázs -5.5 el behúzza a Balnoncesto , 1.8 at fizet !
A Celtic ma hendivel nyer és bajnok lesz ha a katolikusok istene is ezt akarja és kannibálok is . 2 X es cipit fizet a 0-1 H opció . 60.000 ember előtt lehozzák ha nehéz is és ha még gólt is kapnak .

Kiel -Veszprém

Széleken gyengének érzem a Veszprémet , Nagy Laci egy ikon és így érthető hogy valamilyen szinten inkább az átlövéseket erőltetjük . A széljáték ugyanúgy mint a válogatottban gyengéje a csapatnak . Elég sok a hiba és ma ez mind megbosszulja magát . Nagyon észnél kell lenni és lassítani a játékot amikor kell , amikor pedig lehet akkor gyorsan támadást vezetni még mielőtt a fritzek rendezik a sorokat .
Esély ???? 3-4 gólos vereség esetén a visszavágón van sansz !!!
Amiben van fantázia az az első félidőben a több gól 2.25 ért vagy mindkettőben ugyanannyi kis apróval 9.5 ért !

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik