Hírek

Kassai Viktor vezeti a Bayern–Barcelona meccset

A magyar játékvezető ott lesz az elődöntőben, ami azt jelenti, hogy a fináléban biztosan nem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kassai Viktor vezeti a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Bayern München és az FC Barcelona első összecsapását, amelyet kedden játszik a német és a katalán csapat a bajor fővárosban.

A magyar játékvezető jelölésének hírét az EFE spanyol hírügynökség tette közzé vasárnap, hozzáfűzve az alapinformációhoz, hogy a 37 éves Kassai dirigálta március 26-án a párizsi Franciaország–Spanyolország világbajnoki selejtezőt, és március 12-én a Barcelona–Milan Bajnokok Ligája nyolcaddöntő-visszavágót, amelyen a katalánok 4-0-ra megnyertek.

A magyar bíróról azért is jó emlékeik lehetnek a katalánoknak, mert ő vezette a 2011-es Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben a Barcelona 3-1-re legyőzte az angol Manchester Unitedet.

Ugyanakkor nem csak a Barcelonának lehetnek kellemes emlékei Kassai Viktorról, hiszen ő dirigált tavaly a Real Madrid – Bayern München elődöntő második mérkőzésen, amelyen a német csapat továbbjutott. Ugyancsak a 2011–2012-es szezonban Kassai vezette a Bayern – Manchester City találkozót, azt 2-0-ra nyerték meg a németek.

Kassai Viktor korábban az Anderlecht–Malaga, a Benfica–Celtic és a Borussia Dortmund – Real Madrid csoportmeccsen működött közre a BL aktuális szezonjában, valamint ő vezette a Barcelona és a Milan nyolcaddöntő-visszavágóját is.

Olvasói sztorik