Hírek

Gólok Birminghamben

Ma egy angol és egy magyar mérkőzést választottunk. Gólvadászat és hendis siker!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Pápa-Győr (1-0) 2!

Kettővel nyerhetnek a zöld-fehérek a Lombardnál! Pintér Attila tanítványai gőzerővel menetelnek a bajnoki cím felé!
A Lombard idén is megússza a kiesést, minden bizonnyal. Nem merjük még teljesen tutira venni a dolgot, ugyanis a játéknap előtt még “csak” 10 egység volt Maricék előnye a Siófokkal szemben, és hát ugye hátra van még hét mérkőzés. A sárga-feketék a 14. helyen állomásoznak hetek óta, 23 pontot gyűjtöttek, hazai környezetben ebből 17 jött össze (5-2-4). Egészen értékes sikereket is arattak Tóth Bencéék, hiszen legyűrték például a Lokit és a Vidit is.
Zsivóczky Gyula fiai a tavaszi szezonban eddig nem brillíroznak, és akkor még finoman fogalmaztunk. A brigád hat fellépése közül ötöt úgy bukott el, hogy még gólt sem rúgott. Egyetlen sikerét a Debrecen aratta, egy öngóllal… Ha ehhez hozzávesszük, hogy a téli zárófordulóban Pakson is 2-0-ra kaptak ki Quinteróék, akkor immáron 682 perce nem rúgott gólt pápai futballista a bajnokságban… Azért ez nem gyenge történet.
A Győrről ezzel szemben csupa jó dolgokat tudunk elmondani. Pintér Attila legénysége a játéknap előtt 10 pontos előnnyel várhatta a folytatást. 51 egységükből idegenben 21-et szereztek vendégségben (6-3-1), egyetlen vereségüket a nyitófordulóban Debrecenben szedték össze. Azóta sem kaptak ki a zöld-fehérek, tehát Kinkék teljesítményére nem lehet panasz.
Az ETO nagyon közel van a bajnoki címtől, és szerintünk nem is lehet már nagyon elvenni Dudáséktól az aranyérmet. A formájukra nem lehet panasz, a tavaszt négy győzelemmel kezdték, majd otthon remiztek a Vidivel – megtartva tekintélyes távolságban a nagy riválist. Közben a kupában is menetelnek Vargáék: a minap Fehérváron szereztek kétgólos előnyt az elődöntő első felvonásában.
Ősszel egy hatost hintettek a győriek a Pápának, tavaly a Lombard otthonában pedig 2-0-ás vendégsiker született. És ma is bízunk a zöld-fehérekben, szerintünk kettővel verik el a sárga-feketéket!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

West Brom-Newcastle +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN! x2!

Hagyományosan gólgazdag összecsapásokat vív a két alakulat egymással. Ma sem lesz másként, és a szarkák ponttal, pontokkal gazdagodnak!
A Premier League-ben is a hajrájához közelednek a csapatok: a birminghamiek 32 mérkőzésen 44 pontot szereztek, otthon, a The Hawthorns-ben 9-2-5-ös mérleget tudnak felmutatni a csíkosak. Morrisonék az elmúlt három fordulóban nem tudtak nyerni, és mindössze egy pontot termeltek. A múlt hétvégén az Arsenal járt náluk, és az ágyúsok három ponttal távoztak tőlük. Ami a gólokat illeti: 16 hazai fellépésük közül mindössze háromszor nem tudtak betalálni az ellenfél hálójába. Otthoni találati mutatójuk 24-16. A hátralévő játéknapokon eredményei nagyon már nem befolyásolhatják a végső helyezésüket, az EL-től és a kiesőzónától is tekintélyes távolságban vannak Steve Clarke fiai. Sérülés miatt nem lehet ott a meccsen Gera, Odemwingie és Thorne, eltiltott Mulumbu.
A vendégek még nem nyugodhattak meg teljes mértékben, ugyanis csak 36 pontjuk van – a vonal alatti Wigan 31-nél jár. Nem kellene izgulnia Alan Pardew legénységének, ha idegenben egy kicsit jobban teljesített volna. De nem… Mutatójuk 1-5-10, 18-35-ös gólaránnyal, egyetlen győzelmüket a Villa parkban aratták január végén. Tehát Birminghamben már egyszer sikerrel jártak Cisse-ék…
A hátralévő öt fordulóban kell bebiztosítania a bennmaradást a gárdának, amely elnézve a sorsolását, azért könnyen összejöhet. Persze, egy megnyugtató siker most nagyon jót tenne Ameobiéknak. Formájuk egészen kiszámítható volt az elmúlt hónapokban, hiszen idegenben rendre elverték a fiúkat, otthon viszont hozták a meccseket. A sort a múlt hétvégén rontották el Gutierrezék: a Di Canio vezette Sunderland 3-0-ra ütötte ki a szarkákat.
Coloccini, Taylor, Krul, Santon és Vuckic sérült, ez pedig azért nagyban megnehezíti Pardew menedzser életét.
A WBA 19-13-as, a Newcastle 22-11-es over-under mérleggel rendelkezik, tehát mindkét alakulat hajlamos a gólos meccsekre.
Az egymás elleni statisztikájukból pedig az derül ki, hogy egymás ellen kifejezetten megfeledkeznek a védekezésről a csapatok! Ma sem várunk mást, alaptippünk a +2,5, ám emellett egy másik szelvényen érdemes lehet megdobni a 2x-es tippet is!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik