Hírek

Kosáreső Fehérváron

Ezúttal a Szeged kosárlabdacsapatának erőssége, Kiss Zsolt látott el minket tippekkel. Kosár, foci, lesz itt minden!

Ezúttal a Szeged kosárlabdacsapatának erőssége, Kiss Zsolt látott el minket tippekkel. Kosár, foci, lesz itt minden!

Mönchengladbach – Augsburg 1

– Nálam ez hazai. Az európai porondra való kijutáshoz be kell gyűjtenie a Gladbachnak a 3 pontot!

Mallorca – Rayo Vallecano 1(X)

– Az életéért küzd a Mallorca, ezért nincs más választása, mint hogy megveri a Rayot! Azért a biztonság kedvéért egy döntetlennel meg lehet támogatni, mert a Mallorca idén nem túl acélos társaság…

Dortmund – Mainz 1 es 2,5 gól fölé

– A hazaiak félszemmel biztos a BL-elődöntőre figyelnek már, de még így behúzzák a győzelmet. És érzésem szerint lesznek gólok is a találkozón!

Valencia – Malaga mindkét csapat szerez gólt

– Mindkét csapatban benne egy találat „bárki” ellen, ezért nekem ez egy jó gondolatnak tűnik

Udinese – Lazio X

– Egy bennfentes barátommal beszéltem erről a meccsről és Ő szent meggyőződéssel állította, hogy ez a mérkőzés döntetlennel fog zárulni. Hiszek neki… 

Juventus – Milan mindkét csapat szerez gólt

– Nagy rangadó lesz ez! Bár a Juve védelme nagyon jó, valami azt súgja, hogy legalább egyszer kapitulálni fognak. Abban pedig biztos vagyok, hogy hazai pályán betalálnak a torinóiak!

Sevilla – Atletico Madrid 2,5 gól alatt

– Nem szeretek és ritkán is szoktam kevés gólra játszani egy meccset, de most a megérzésem azt mondja, hogy óvatos lesz mindkét csapat.

Haladás – Debrecen 1(X)

– A tabellára pillantva lehet, hogy egy kicsit merész ötlet, de a Debrecen idegenbeli mérlegét figyelembe véve nem is meglepetés ez a tipp! Otthon masszív csapat a Haladás, minimum egy pontra jók lesznek!

Liverpool – Chelsea 2

– Egy picit dühből húzom vendégre ezt a mérkőzést, mert a Liverpool már olyan sokszor kibabrált velem, hogy nagyon tudnék örülni, ha pont nélkül maradnának…

Alba – Szolnok 157,5 fölé

– Csúcsrangadó a kosárlabda bajnokságban. Ez a találkozó fog dönteni az alapszakasz elsőségről és egyben arról, hogy kinek lesz végig pályaelőnye a rájátszásban! Szóval nem kicsi a tét! Mindkét oldalon remek atléták és nagyon jó nehéztüzérek vannak, éppen ezért gondolom azt, hogy lesznek pontok bőven!

Sopron – Falco 1

A Falco 7. helye már biztos, a Sopron pécsi vereségével nagyon nehéz helyzetbe került és sorsa már nem a saját kezébe van! Egy apró esélyük maradt, hogy nyernek otthon és várják hátha a ZTE meglepetést tud okozni Pécsett. Összességében az alsóházban a Falco a legerősebb csapat, de most a motivációs tényezők miatt ezt inkább hazainak érzem!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik