Hírek

Svéd kaland!

Egy első és egy második ligás mérkőzés került a látószögünkbe...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Göteborg-Syrianska (0-1) 1!

A hazaiak nagyon bekezdtek, a vendégek nagyon beragadtak. Ennek hendis hazai siker lesz a vége…
A svéd pontvadászatból eddig három forduló telt el, és a hazaiak már az élre is álltak. Hét pontot szereztek (2-1-0), otthon verték a Brommapojkarnát, idegenben győztek Hackennél, majd ponttak tértek haza Borasból (Elfsborg 0-0). Még gólt sem kapott a csapat! Tavaly csak a középmezőnyben tudtak végezni Johanssonék, az idén ennél mindenképpen jobb teljesítményt vár el a szakvezetés.
A Syrianska elégedett lenne a középmezőnnyel, ám félő, hogy csakúgy, mint tavaly, idén is a kiesés ellen küzd majd az alakulat. A brigád nagyon beragadt a rajtnál: otthon két zakó (Östers, Kalmar), idegenben remi az AIK-kal. Még várat magára az első Syrianska-gól a bajnokságban…
Tavaly mindkét gárda hozta a hazai meccsét. Most a Göteborg ismét győz, és nem lepődnénk meg, ha kettő lenne közte!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Degefors-Jönköping Södra +2,5!

A svéd második vonalban is folyik már a küzdelem. Ezúttal egy kis gólvadászatra invitáljuk kedves olvasóinkat!
A 3. játéknapra készülnek az alakulatok a bajnokságban, és eddig bizony nagyon ellentétes teljesítményt nyújt a két brigád. A piros-fehérek eddig két túrán vannak túl, de pontot ne szereztek A Landskrona és a GAIS is elverte a Degeforst, amely így a 14. helyről várja a folytatást. Tavaly éppen, hogy kivívta a bennmaradást a társulat, úgyhogy a menekülésben már van rutinja a fiúknak.
A Jönköping egyik kedvenc svéd alakulatunk, ugyanis az elmúlt években hajlamos volt gólgazdag meccseket vívni. Az idén sem lehet rájuk panasz, hiszen mindkétszer jött az over-opció. Sőt, ezúttal már nem csak a találatokra ügyeltek a zöld-fehérek, hanem az eredményre is. Kettőből kettő a mutatójuk, a Sundsvallnál simán nyertek, a Varnamot nagy csatában múlták felül (2-1).
Az elmúlt években ebben a felállásban szinte kivétel nélkül gólparádét rendeztek a felek. És most is várunk három találatot! Az 1,91-es szorzót mindenképpen megéri!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik