Hírek

Kupacsata itthon, bajnoki Olaszországban

A Magyar Kupában már az elődöntőket rendezik. Az olasz második vonalban rangadó lesz Livornóban...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Videoton-Győr 1!

Előnyt szerez a visszavágóra a fehérvári együttes!
A Magyar Kupa elődöntőjében a két nagyágyú csap össze. A fehérváriak útja eddig nem volt különösebben megterhelő. Pontosabban a legnagyobbat mindjárt az első játéknapon, a 3. fordulóban kellett küzdeniük a piros-kékeknek. Ekkor a Haladás hosszabbításra kényszerítette Kovácsékat, ám végül Nikolicsék kivívták a továbbjutást. Aztán következett a nyolcaddöntőben a ZTE (kettős siker, 10-3-as összesítéssel), majd játék nélkül a Vác.
A bajnokságban Gomes mester vezetésével jobban teljesít a gárda, Juhászék harcban vannak a 2. helyért. Otthon nem különösebben tűnnek a statisztika alapján félelmetesnek, ám a gyengébb eredmények még Paolo Sousa irányítása alatt csúsztak be. Torghelléék formája biztató, a hévtévén Győrben vizitáltak, és játszottak 1-1es döntetlent. Ez az eredmény önmagában nem lenne rossz, ám az ETO így továbbra is tisztes távolságban tudta tartani Viniciusékat.
A Győrnek sem okozott gondot az elődöntőbe jutás. A Babóti SE, a Bölcske, a Paks és a Honvéd is meghajolt a nagyobb tudás előtt, a két élvonalbeli riválist oda-vissza verte a zöld-fehér együttes. Pintér Attila tanítványai remekül szerepelnek az idén, nem véletlen, hogy nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt immár 10 egységgel vezetik a tabellát.
Vargáék mindenképpen meg akarják nyerni a bajnokságot, és szerintünk e céljukat el is érik. És van egy olyan érzésünk, hogy a pontvadászat prioritást élvez…
Az egymás elleni mérleg erőteljes Vidi-fölényt mutat, a Győr tavaly ősszel ugyan nyert a Sóstói stadionban, ám előtte nagyon régen nem termett számára babér. És ma sem bízunk a vendégek sikerében. A Vidi mindenképpen rámegy a kupagyőzelemre, és ehhez az elődöntő első mérkőzésén előnyt kell szereznie! Így is lesz, nyer a vendéglátó!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Livorno-Novara Mindkét fél betalál: IGEN! X!

Rangadót rendeznek a Serie B-ben: az élvonalba vágyó alakulatok megosztozkodhatnak a pontokon, mindezt gólváltással intézhetik el…
A forduló előtt a Livorno a 2. pozíciót foglalta el, amely ugye egyenes feljutást ér a szezon végén. A bordók 36 meccsen 70 pontot gyűjtöttek be, hazai mérlegük pedig 11-3-4. Otthoni gólarányuk 38-26, tehát eseménydús mérkőzéseket vívnak zömében Paulinhoék.
A formájuk egészen jó, nyolc meccse veretlenek! Mindössze egyszer nem tudtak kapuba találni Livornóban (Verona ellen), de annak már fél éve! A 2. helyért folytatott küzdelemben a Hellas-szal vív különmeccset a társulat, elnézve a két együttes sorsolását (hozható találkozóik vannak hátra), most még lehetetlen megjósolni, hogy ki lesz a Sassuolo mellett a másik befutó.
Ha a Livorno formájáról elismerően szóltunk, akkor a Novarával szemben még inkább pozitív jelzőket kell használnunk. A kékek a borzalmas szezonkezdet után rendezték soraikat, és bár -3 pontról engedte indulni a szövetség a tavaly még élvonalbeli csapatot, így is feljöttek az 5., rájátszást érő helyre.
Alfredo Aglietti mester tanítványai 56 pontnál járnak (az 59 helyet…), idegenben 7-4-7-es sort felvonultatva. És akkor a formájukról: Pescéék 12 találkozó óta nem találtak legyőzőre, legutóbbi hat mérkőzésüket pedig úgy nyerték meg, hogy hintettek húsz gólt! December 26-a óta valamennyi túráján legalább egyszer eredményesek voltak Seferovicék, és összességében sem állnak rosszul a góltermeléssel vendégségben: 33-21 a találati mutatójuk távol otthonuktól. Gonzalezék tehát nagyon egyben vannak, így a play off most már szinte biztosan meglesz!
Az ősszel Novarában nyerni tudott a Livorno, 2011-ben és 2008-ban Livornóban hazai siker született. Most szerintünk egyik fél sem rontja el teljesen eddigi sorozatát. Mindkét fél betalálhat, jöhet akár a +2,5 is, és a kimenetelek közül az ikszet tartjuk a legvalószínűbbnek!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik