Hírek

Irány a főváros!

Ma Londont és Budapestet vesszük célba...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Arsenal-Everton 1! +2,5!

Hatalmas a tétje a mai meccsnek. Aki nyer, nagy lépést tesz célja eléréséhez. Mi most az ágyúsokat favorizáljuk…
A hajrájához közeledik az angol bajnokság is, mi pedig egy rangadót választottunk ezúttal. Az Arsenal a 3., az Everton a 6. helyről várja a folytatást, mindketten a BL-re, vagy rosszabb esetben az EL-re gyúrnak. Ehhez azonban most már nem nagyon hibázhatnak.
32 mérkőzés van a londoniak háta mögött, 59 pontig jutottak. Előre nem kell tekintgetniük, ugyanis a manchesteri páros nagyon meglógott tőlük, viszont a “hátország” annál izgalmasabb. A 6. Evertonnak 55 egység áll a neve mellett, a Tottenham-Everton páros pedig 58-nál jár.
Arsene Wenger legénysége megint eljátszotta a szokásosat, azaz majd jövőre nyer kupát… Egyik fronton sem tudott maradandót alkotni a társulat, most már legalább a bronzérmet begyűjtenék Cazorláék. Ehhez pedig nyerniük kellene ma is.
A feladat nem tűnik könnyűnek, hiszen egy extrán motivált brigáddal találkoznak majd Podolskiék. Az Emirates-ben eddig nagyobb probléma nem volt a fiúkkal (10-3-3), a Chelsea, a Swansea és a Manchester City tudott nyerni az ágyúsoknál. Az elmúlt hetekben igencsak összekapták magukat Gervinhoék, az elmúlt 8 játéknapon 21 pontot szereztek (csak a Spursnél égtek meg), így holtversenyben a legjobb formában lévő angol alakulat a ligában. Arattak sima és kevésbé sima győzelmeket, ez utóbbi kategóriába tartozott a hétvégi, Norwich elleni diadal is, hiszen a kanárik a 85. percben még vezettek, a vége mégis 3-1 lett Artetáék javára. Annyi azonban bizonyos: az ilyen sikerekből maximálisan lehet táplálkozni, és Walcotték önbizalmának is hihetetlenül jót tett e három pont.
Sérüléssel Rosicky és Diaby küszködik, rajtuk kívül viszont mindenki bevethető.
Az Everton sem tett le tehát a nemzetközi megmérettetésről, miért tett is volna le, hiszen pozíciója abszuolút biztató. A liverpooli alakulat 32 meccsen 55 pontig jutott – tavaly a szezon végén 56-nál állt le. Idegenben masszívan teljesítenek David Moyes fiai: 4-7-4-es mérlegük arról tanúskodik, hogy egy ikszre “mindenhol” jók Fellainiék.
És a formájukra sem lehet különösebb panasz! A februári botladozás után kezdődött a tavaszi hadjárat, öt meccsből négy (hazai) győzelem, és egy értékes pont a White Hart Lane-ről. A kékek a hétvégén a kiesőjelölt QPR-t verték a Goodison Parkban, így az esélyük tehát továbbra is adott a nemzetközi porondot érő hely megszerzéséhez.
A liverpooliaknál Neville és Hibbert sérült, ők biztosan nem lesznek ott az Emirates-ben.
1996-ban nyert legutóbb az Everton az Arsenalnál, az összesített mérleg 27-9-5 a hazaiak javára!
És ma is győznek az ágyúsok! És azért jöhet 2-3 gól legalább!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Honvéd-Ferencváros 2(x)!

Folytatja nagyszerű sorozatát a Ferencváros, a Kispest legfeljebb egy ponttal gazdagodik. De az sem biztos…
Elmaradt mérkőzést pótolnak a Bozsik Stadionban: a piros-feketék az FTC látják vendégül. Rossi mester csapata kiszámíthatatlanul teljesít tavasszal, bár eddig azért nem a tabella alsóházi gárdáival találkoztak. A Viditől kaptak egy négyest, majd nyertek Pakson, az MTK ellen megint pont nélkül maradtak, viszont utána pontot szereztek a Lokitól, végül pedig Kaposvárról távoztak sikerrel – hátrányból fordítva! Lanzafame meglőtte első bajnoki gólját, a támadó kimondottan veszélyesen futballozik, és egyre inkább felnőnek hozzá az akadémista fiatalok.
A piros-feketék otthon 3-4-3-as sort produkáltak, csak a Diósgyőrt, a Kaposvárt és a Siófokot tudták két vállra fektetni. Az elhullajtott pontok pedig hiányoznak… Most a 6. helyen tanyáznak Baráthék 32 ponttal, a dobogótól eltávolodtak, minden bizonnyal a középmezőnyben végeznek.
A Fradinál Moniz mesterrel új időszámítás kezdődött, a télen alaposan be is igazoltak a zöld-fehérek, és eddig bizony jönnek is az eredmények. A gárda a nemzetközi szereplést tűzte ki célul, és ez még össze is jöhet Leonardóéknak. Most a 4. pozíciót foglalják el, 22 ütközetben 38 pontot gyűjtve. A 2. MTK 41-nél jár, tehát nem lefutott még ez a történet…
Tavasszal eddig 4 győzelem és 1 döntetlen a mutatójuk (csak a Halival ikszeltek), magabiztos győzelmeket arattak Bödéék. A Fradi idegenben 2-5-3-as sort tud felmutatni, Pápán és Fehérváron nyertek.
Igazi erőpróba vár most Svábékra. Ha a masszív középcsapatnak számító riválisnál is be tudják húzni a három egységet, akkor bizony a végelszámolásnál is ott lehetnek a dobogón.
Ősszel a Kispest nyerni tudott az Albert Stadionban, és bizony az elmúlt esztendőkben többször is borsot tört a Honvéd a ferencvárosiak orra alá. Ám most eljött a revans ideje! Besicsék szerintünk győznek Kispesten, de legrosszabb esetben is ponttal térnek haza a piros-feketékről. Tippünk tehát 2(x)!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik