Hírek

Hazai kaland

Ma magyar bajnoki mérkőzéseknek néztünk utána...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Ferencváros-Siófok (0-1) 1!

Kettővel veri a Fradi a kiesőjelöltet a Puskás Stadionban. A zöld-fehérek a dobogóra hajtanak, a vendégek már-már menthetetlen helyzetben vannak…
A múlt szombaton megszakadt a Ferencváros győzelmi szériája: három nyertes mérkőzést követően Moniz mester fiai döntetlent jűtszottak Szombathelyen (0-0). Persze, a Haladás ellen nem rossz idegenben a pont, ám a végelszámolásnál biztosan hiányzik majd e két egység.
Mert Bödééknek nem szabad botladozniuk, hiszen céljuk egyértelmű: kijutni Európába! Ehhez pedig oda kell érni a dobogóra! Erre pedig több együttes is hajt: a Vidi, a Loki, és az MTK is éremmel szeretné zárni a pontvadászatot. A zöld-fehérek jelenleg 21 meccset követően 35 ponttal a 4. helyen tanyáznak – egy fellépéssel kevesebb van a hátuk mögött, mint a riválisoknak. A gárda hazai környezetben életveszélyes, csak Kispest tudott győzni az Albert stadionban (7-3-1).
A vendégek a kiesés ellen küzdenek, és a bennmaradásukra egyre kevesebb az esély. A sárga-kékek az utolsó pozíciót foglalják el, mindössze 10 pontjuk van, 21 ütközetben ez nagyon kevés. Idegenben különösen gyengék Pálék, mindössze két ikszre futotta erejükből (MTK, Eger), azon kívül csak kudarcok.
Horváth Károly alakulata rosszul kezdte a tavaszt, három vereség után a Pakssal otthon remiztek Melczerék (1-1). A vonal fölött tanyázó Pápa 23 pontnál jár, tehát nagy finisbe kell kezdeniük a Balaton-partiaknak…
A Siófoknak nem megy rosszul a Fradi ellen, az összesített mérleg 3-3-9! Ám ma nem érezzük az erőt a vendégekben, sőt, megkockáztatjuk, hogy Jennerék kettővel verik el a sereghajtót. Húzzuk be a hendis hazai sikert!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

DVSC-Eger +2,5!

Gólokból nem lesz hiány a Nagyerdőben!
Évtizedes válságban van a Loki! A piros-fehérek tavaly veretlenül szerezték meg a bajnoki címet, az idén viszont még a dobogótól is igencsak messze vannak. Jelenleg mindössze az 5. helyet foglalják el, hazai mérlegük 8-0-3, az Újpest, a Paks és az MTK győzött a Hajdúságban.
Kondás Elemér tanítványai gyenge formát mutatnak, tavasszal csak a Pécset verték, ikszeltek e Kecskeméttel és a Honvéddal, kikaptak a Pápától és a liláktól. A dobogótól már 5 egység a lemaradásuk – jelenleg 33 egységgel szerénykednek. Sőt, a DVTK már 31-nél jár, tehát ha a borsodiak nyernek a játéknapon, akkor még lejjebb csúsznak a tabellán Szakályék.
Az Eger a 15., 12 pontja van, helyzete reménytelen, nem léphet pályára hazai környezetben… Nem tudjuk, mit vétett a derék hevesi alakulat, hogy ilyen furcsa bánásmódban részesülnek a piros-kékek, de olybá tűnik, e nagy nyomást már nem bírja el a brigád.
A téli edzőváltás sem hozott fordulatot, a tavaszi meccseken csak egy iksz jött össze (Paks 2-2), emellett négyszer úgy kaptak ki, hogy még gólt sem szereztek. A bennmaradási esélyük igencsak kicsi…
Az az érzésünk, hogy Mészáros Ferenc alakulata – bármily furcsa – nekiront a Lokinak! Hiszen nincs más esélye a hevesieknek! A piros-fehérek ezt könnyen kihasználhatják, ennek megfelelően tuti, hogy három találatot összehoznak a felek a mérkőzésen. Tippünk tehát +2,5!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik