Hírek

Pályán az üzletemberek

Idén is megrendezik a legsikeresebb vállalatok kispályás bajnokságát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Labdarúgó Szövetség, a Magyar Telekom és a Heti Válasz közös szervezésében idén is megrendezik az ország legsikeresebb vállalatai számára kiírt kispályás labdarúgó-bajnokságot – írja az MTI.

Az esemény keddi felvezető sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a nevezési díjakból befolyt összeg egy része az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványához, illetve a Bátor Tábor Alapítványhoz kerül.

A szervezők elmondták, tavaly több mint kilencven csapat vett részt az eseményen, amelyet idén négy selejtezőnapon és egy nagydöntő keretében bonyolítanak le. A Telekom-Heti Válasz Top Business Cup elnevezésű torna előcsatározásait május 4-én és 5-én, valamint június 15-én és 16-án, a finálét június 22-én rendezik meg a telki edzőközpontban.

„Az amatőr labdarúgás az alapja a mi futballkultúránknak, hiszen minél többen játszanak, annál nagyobb a merítési lehetőség” – mondta Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, az esemény szakmai védnöke.

A sajtótájékoztatón részt vett a 2011-ben a világ legjobb játékvezetőjének választott Kassai Viktor is, aki az SOS Gyermekfalu Magyarország Alapítvány nagykövete, és tervei szerint a finálé napján mérkőzést is vezet majd.

A bajnokságra, amelynek fővédnöke Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, április 25-ig lehet nevezni 99 ezer forint plusz áfa díjért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!