Hírek

Elindult az áprilisi tippjáték!

Fogadj pénz kockáztatása nélkül, és nyerj jegyet a válogatott világbajnoki selejtezőjére.

A márciusi tippjáték nyertesei

1. Kovács Tamás 120.000 tallér
2. Grecsó Dániel 80.066 tallér
3. Rezes Roland 56.889 tallér
Mivel korábbi megkereséseinkre eddig nem reagáltak, kérjük előző havi nyerteseinket, vegyék fel munkatársainkkal a kapcsolatot a kapcsolat@rangado.hu email-címen!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elindult a rangado.hu áprilisi játéka, ahol különböző sporteseményekre fogadhatnak pénz kockáztatása nélkül, de komoly nyereményekért.
Minden játékos 1000 tallérral gazdálkodhat, amit a regisztrációkor írunk jóvá a számláján. A tallérokból fogadhatnak folyamatosan, napról napra újabb eseményekkel bővülő kínálatunkból. A nyereménytallérokat természetesen újabb fogadásokba lehet „fektetni”.
Érdemes lesz tehát többször visszatérni és játszani. Érdemes bizony, hiszen az, aki a játék végére a legtöbb tallért gyűjti össze, gazdagabb lesz két felsőkategóriás belépővel a Magyarország-Észtország világbajnoki selejtezőre. A második és a harmadik helyezettet is díjazzuk.

A játék ide kattintva indul!

A mérkőzésekre egyesével lehet fogadni (kombinált szelvény nincs), és egy fogadásnál tetszőleges mennyiségű tallért lehet felhasználni. A nyereménytallérokat legkésőbb 24 órával az esemény lezárását követően írjuk jóvá a jól tippelő virtuális számláján.
A játék állását folyamatosan közöljük.
A játék április 8-tól május 6-ig tart. A hivatalos végeredményt május 8-án tesszük közzé.
Az első három helyezettet díjazzuk.
Fődíj: két felső kategóriás belépő a magyar válogatott Észtország elleni világbajnoki selejtezőjére. A játék feltétele a rangado.hu Facebook oldalának like-olása. A játékban csak valós személy profiljával elért eredményeket vesszük figyelembe.

A játék ide kattintva indul!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik