Hírek

Prieger Zsolt: Ikszel a Real!

Prieger Zsolt, az Anima alapítója, frontembere adott ezúttal tippeket a nemzetközi kupameccsekre.

Prieger Zsolt, az Anima alapítója, frontembere adott ezúttal tippeket a nemzetközi kupameccsekre.

Galatasaray-Real X!

– A Madrid már továbbjutott, ez tisztán látszik, de a törökök többre lesznek képesek otthon, mint a Bernabeuban. Ráadásul a Galata közönsége félelmetes, úgyhogy ha örömöt akarnak okozni Európa elsőszámú görögtűzgyártóinak, akár egy már nyugodtabban, a biztos továbbjutás tudatában játszó Real ellen is jók lehetnek egy döntetlenre.

Dortmund-Malaga 1!

– Két szimpatikus csapat! Nagy meccset várok a döntetlen után és gólokat is, hiszen abból egy sem esett az első mérkőzésen. Nade bármennyire is simogatná lelkemet egy spanyol siker, a Dortmundnak áll a zászló!

Barca-PSG 1!

– Ha nem is lesz akkora pusztítás és örömfoci, mint a Milan elleni visszavágón, vagy mint 3 napja a Messi nélkül lealázott Mallorca ellen, de egy 1 gólos győzelemre otthon mindenképpen jó lesz a Barca. Szerintem viszont a PSG is képes a gólra a Camp Nou-ban, főként ha a Tito-legénység megint a totojázós meccselejével próbálkozik. A lényeg: mindenképpen a katalánok a győzelemre esélyesek és a továbbjutók.

Juve-Bayern 2!

– A Juve mindent meg fog tenni a visszavágón, de ez kevés lesz: a Bayern kis arányú győzelmére fogadnék, amivel viszont tuti továbbjutók.

Newcastle-Benfica 2!

– A szívem a Newcastle-é, de az agyam és a tapasztalataim azt sugják, hogy a Benfica idegenben is képes a győzelemre, és ezzel simán be is biztosítják a továbbjutást.

Basel-Tottenham X!

– Szoros meccs lesz, döntetlenre tippelek, de hogy ki megy tovább 2 döntetlennel, pl. képes lesz-e a Hotspur 3 gólt vágni idegenben, azt majd meglátjuk.

Lazio-Fenerbahce 1!

– A Lazio otthon belehúz, a közönsége fantasztikus és persze fanatikus, úgyhogy akár fordíthatnak is. Kérdés, hogy ez elég lesz-e a továbblépéshez. Szerintem nem.

Rubin Kazany-Chelsea 2!

– Kis arányú vendéggyőzelemre számítok. A Chelsea megy tovább, bár örülnék Benitez megleckéztetésének, de ez sajna nem fog összejönni.

Olvasói sztorik