Hírek

Hétfői rangadók

Ma több derbit is rendeznek, mi két rangadót veséztünk ki...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Hertha-Braunschweig 1!

Mindkét brigád az élvonalba vágyódik, és szerintünk oda is jutnak. Előtte viszont megütköznek Berlinben, ahol a hazaiak behúzzák a három pontot!
A legfontosabb dolgok eldőlni látszanak a Bundesliga II-ben: A feljutásra két alakulat esélyes, az 59 pontos Hertha és az 58 pontos Braunsdhweig. A két alakulat rendesen meglógott a többitől, hét fordulóval a vége előtt igencsak tekintélyesnek nevezhető a 10 egységes előny.
A kék-fehérek otthon félelmetesek, 9-4-0, 23-9-es gólaránnyal, Ramosék a legutóbbi három berlini meccsüket behúzták. Idegenben is szorgosan gyűjtögetik a pontokat, egy március eleji drezdai vereséget leszámítva nagyon kiegyensúlyozott produkciót nyújtanak. Jos Luhukay minden játékosa bevethető, így a legjobb összetételben léphet pályára a brigád.
A Braunschweig sokáig vezette a tabellát, ám a február végi rövidzárlat miatt kénytelen volt átengedi az elsőséget a Herthának. A sárgák most is biztonságban vannak, feljutnak az élvonalba, ám azért még illene néhány egységet begyűjteniük…
Jelenleg 58 pontja van Kambelééknek, ebből vendégségben 25-t húztak be (7-4-2, csak Cottbusban és a Duisburgban kaptak ki). A formájával most már nincs probléma, legutóbbi két fellépésükön nem hibáztak.
Kruppke, Reichel és Kluft sérült, vele nem kalkulálhat Torsten Lieberknecht vezetőedző.
Ősszel Krupke góljára Ramos válaszolt, kialakítva az 1-1-es végeredményt. Egy szalonremi most is összejöhetne, ám a lelkes Hertha-drukkerekkel ezt nem teszik meg kedvenceik. Éppen a hazai atmoszféra miatt várunk 1-est a mai ütközettől!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Roma-Lazio 1! +2,5!

A fővárosi rangadót a hazaiak nyerik!
A nemzetközi szereplés a tétje a római rangadónak. A hazaiak a 7. helyen állnak 47 ponttal, egy győzelemmel beérheti városi riválisukat! Azért ennél nem kell nagyobb motiváció! A bordó-sárgák otthon erősnek mondhatók, 8-3-3 a mérlegük, érdekesség, hogy a Bologna, az Udinese és a Cagliari nyert nála, tehát nem klasszikus nagycsapatoktól szenvedett vereséget Osvaldoék. Az utolsó hazai vereség után búcsúztak el Zdeman mestertől, azóta Aurelio Andreazzoli irányítja a csapatot.
A váltás, úgy tűnt, bejött, hiszen a Samp elleni idegenbeli vereséget követően egy ötmeccses veretlenségi sorozatot futottak a farkasok (4 siker, köztük a Juve elleni), ám legutóbb megtorpantak Tottiék: Palermóban, a kiesőjelöltnél kapott ki 2-0-ra a brigád.
Balzaretti beteg, Florenzi és Marquinhos sérült, Osvaldo és Piris pedig eltiltott lesz. Az ő hiányuk bizony érzékeny veszteség…
A Lazio még áll az Európa Ligában, a héten a Fenert várják visszavágóra – az első felvonást elbuktát a kékek 2-0-ra, így nehéz lesz kivívni a továbbjutást.
A társulat a 6. helyen áll 50 ponttal, idegenben 4-3-7-as szerény mérleggel. Legutóbb a Sampnál győztek Kloséék, de annak már jó ideje (december vége). Azóta 5 túra, négy vereséggel, a legutóbbi három kiránduláson még csak gólt sem rúgtak Hernanesék…
Hogy nem csúsztak le jobban a tabellán, az az elfogadható hazai mutatójának köszönhető. Legutóbb például a Cataniát verték Candreváék, hátrányból fordítva.
Brocchi, Floccari, Stankevicius, Ederson és Konko sérült, ők nem lehetnek ott a rangadón.
Az elmúlt három összecsapást a Lazio nyerte, előtte viszont Roma-sikeret leltünk az évkönyvekben.
És ezúttal is a farkasok sikerét várjuk, Lameláék behúzzák a három pontot, és beérik a városi riválist!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik