Hírek

Vendégesélyek…

Ma egy hazai és egy olasz bajnokit boncolgattunk...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Sampdoria-Palermo x2!

Sannino mesterrel a kispadon végre nyertek a rózsaszínek, és szerintünk ma sem maradnak pont nélkül a vendégek…
A 31. fordulóban a Sampdoria a Palermot fogadja. A hazai alakulatnál bejött az edzőváltás, Delio Rossi irányításával ugyanis a kék-fehérek eltávolodtak a kiesőzónától. A vonal alatt tanyázó Sienával szemben immár 10 egység a kikötővárosiak fórja: a genoai társulat 36 egységig jutott, a Luigi Ferraris-ban 7-2-6-os sort tud felmutatni. Palomboék január elejétől nagyszerű hazai sorozatot produkáltak, ikszeltek a Milannal, aztán zsinórban nyertek négy meccset Genoában. Közben idegenben is szereztek pontokat, ám az elmúlt három játéknapon homok került a gépezetbe: vereség a Cagliaritól, pont Bergamóban, majd hazai zakó az Interrel szemben.
Ennek ellenére nem lesz kiesési gondjuk Icardiéknak, hiszen nyolc forduló alatt azért csak nem adnak le 10 pontos előnyt. A hátralévő játéknapokon várnak még kemény találkozók Sansoneékre, ám ennek ellenére sem váltanak osztályt a fiúk a szezon végén.
Delio Rossi Costára sérülés, Polira eltiltás miatt nem számíthat.
A Palermo végre nyer! A szicíliaiak nagyon mély válságba kerültek, jöttek-mentek az edzők, míg végül a tulajdonos Sannino mester mellett tette le a voksát. Ám félő, hogy későn találat meg a megfelelő megoldást az elnök… Mert a rózsaszínek 24 ponttal a 19., kieső helyen állnak, a bennmaradó Genoa a forduló előtt 27-tel tanáyzott a 17. pozícióban. A helyzet tehát nem reménytelen, ám ehhez elsősorban a pocsék idegenbeli mérlegén kellene javítania a déli alakulatnak (0-6-9, 6-24-es gólaránnyal…).
A múlt heti siker előtt legutóbb novemberben örülhettek három pontnak Miccoliék! Vasárnap azonban 2-0-ra verték Ilicicék a jó formát mutató Romát, amely mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény. Nagyon kemény mérkőzésen várnak még Sannino alakulatára, ám a remény még él, és a motivációval sem lehet probléma.
Mantovani, Sorentino és Hernandez sérülés, Munoz eltiltás miatt nem léphet pályára.
Az elmúlt években nem igazán ment a Sampnak a Palermo ellen, legutóbb 2008-ban győztek a kékek otthon. Azóta kétszer is a szigetlakók diadalmaskodtak… Nos, azt gondoljuk, hogy a motiváltabb vendégek ezúttal is jók lesznek egy pontra! Sőt, miután csak elvétve szerez gólt idegenben a rózsaszín alakulat, így ma végre betalálhatnak!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

DVTK-Videoton 2!

A Vidi ellenállhatatlan formát mutat tavasszal, a DVTK-ról ugyanez nem mondható el. Hiába a hazai környezet, a fehérváriak elviszik a pontokat.
Nagy tervekkel vágott neki a bajnokságnak a borsodi alakulat, és a kezdeti lendület után rendesen visszaestek Gohérék. Eleinte csak idegenben döcögött a szekér, aztán később már otthon is becsúsztak pontvesztések. A tavasz nem indult rosszul Tiszáéknak, ugyanis Vácon elverték az Egert, utána viszont csak ikszeltek hazai környezetben a Haladással, majd simán kikaptak Győrben.
A játéknap előtt 28 ponttal a 8. helyen tanyáztak a piros-fehérek, Miskolcon 6-2-2-es gólarányt produkálva. Két vereségük a Győr és a Kaposvár nevéhez fűződik.
Szentes Lázár alakulata krónikus góliszonyban szenved! Mindössze 19 találatot szereztek, ennél kevesebbet csak az utolsó hármas rúgott. Hiába a Rudolf-Tisza-Luque támadótrió, egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A Vidi a gyengébb őszt követően rendesen elkapta a fonalat, Gomes mester remekül nyúlt a gárdához, amely a Sousa féle brigáddal ellentétben teljesen fogyasztható, közönségszórakoztató játékot nyújt hétről hétre. Tavasszal 3 bajnokin 14 gólt termeltek, az Eger és a Honvéd ellen idegenben négyet-négyet, majd hazai pályán kivégezték a Siófokot (6-0). Az új játékrendszernek köszönhetően a fehérváriak mindenhol felvállalják a támadófutballt, és bár eddig igazán nagy csapattal nem mérkőztek, szerintünk folytatódik a remek sorozatuk.
A forduló előtt a 3. helyen álltak 35 ponttal. A Győr nagyon elhúzott, a 2. pozícióért az MTK-val és a Fradival küzdenek meg majd. Elnézve Kovácsék formáját, jó eséllyel pályáznak az ezüstéremre.
Vendégségben 5-2-2-es mérleggel büszkélkedhetnek, csak az MTK-nál és a Pápánál kaptak ki.
Bajnoki mérkőzésen 2007 óta nem nyert Borsodban a DVTK a Videoton ellen! A vendégek szerintünk ezúttal sem kegyelmeznek, elhozzák a három pontot, és folytatják a harcot a 2. helyért!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik