Hírek

Mentő vitte el, járni is újra kell tanulnia

Csatárt rúgott fel az edző, máshol csónakáztak, Vas megyében percenként villant a piros lap.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó vidéki oldalai naprakészek, gyorsak, elsők az adott megyék amatőr labdarúgásában. Legyen szó tudósításokról, balhékról, érdekes vagy megható pillanatokról, mi ott vagyunk. Összegyűjtöttük, mi történt ezen a hétvégén.

Csongrád megye

Mentő vitte el, járni is meg kell tanulnia

Csongrád megyében a megye I rangadóján 3-1-re nyert a Tápé Algyőn, mégsem lehetett maradéktalanul boldog: súlyos sérülést szenvedett ugyanis Bubori Kornél, a csapat 26 éves támadója. A futballista az 57. percben maradt a füvön, hordágyon kellett levinni a pályáról. Buborit mentő szállította kórházba, és még tegnap este meg kellett műteni.

Ide kattintva nyilatkozik az érintett!

Részletek itt: www.csongradfoci.hu

Pest megye

Megrúgta a partjelzőt

A Pest megyei első osztályban a rossz tavaszkezdet után ismét az élre állt a Veresegyház, amely idegenben nyert, legfőbb riválisa, az Örkény viszont hazai pályán vesztett a 21. fordulóban. A vasárnapi játéknap legérdekesebb esete a Kisnémedi–Gödöllő meccsen történt: a vendégek részéről Kiglics Gábor két gólt lőtt, de a hazaiak a 89. percben egyenlíteni tudtak. A végső sípszó hallatán a duplázó játékos annyira begurult, hogy mérgében nagyot rúgott a labdába, telibe találta a partjelzőt! Mutatványát a játékvezető piros lappal honorálta.

További részletek:www.pestmegyeifoci.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Felrúgta az edző a gólra törő csatárt

Az NB III rangadóján nem mindennapi eset történt. A Cigánd-Nyírbátor meccsen a vendégek edzője befutott a pályára és felrúgta az ellenfél csatárát. Hat piros lap, és egy otthagyott fog. Ez a mérleg.

Részletek itt: www.nyirsegfoci.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Ahol a víz az úr

Több csapat nagy bajban van, nem tud meccset rendezni. Sok helyszínről sok kép a focira nem, csak csónakázásra alkalmas pályákról.

Részletek itt: www.jaszkunfoci.hu
Békés megye

Tíz gól egy meccsen

Békés megyében tízgólos meccset nyert meg a megyeegyes Békéscsabai Jamina, amely 7-3-ra győzte le a Füzesgyarmatot. A találkozón a hazaiaknál Nyúl Gábor triplázni tudott. Remekelt az NB III-as Gyulai Termál is, amely a dobogóért vívott rangadón Laurinyecz duplájával 6-0-ra verte a Nagykőröst.

Részletek itt: www.bekesfoci.hu

Továbbá:

Budapest: www.budapestifoci.hu

Baranya megye: www.baranyafoci.hu

Nógrád megye: www.nogradifoci.hu

Komárom-Esztergom megye: www.kefoci.hu

Bács-Kiskun megye: www.bacskiskunfoci.hu

Fejér megye:www.fejerfoci.hu

Heves megye: www.hevesfoci.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: www.bazfoci.hu

Zala megye: www.zalaifoci.hu

Hajdú-Bihar megye: www.hajdubiharifoci.hu

Olvasói sztorik