Hírek

Csatársorok csatája!

Ma egy norvég bajnokit és egy angol kupameccset vettünk górcső alá...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Sarpsborg-Viking Mindkét fél betalál. IGEN! +2,5!

A norvég bajnokságban gólokra vadászunk.
A második fordulót rendezik a zord Északon, és a választásunk az egyik újonc mérkőzésére esett. A Sarpsborg tavaly a második helyen zárt a második vonalban, így feljutott az első ligába. Ahol nem is kezdett rosszul, hiszen a Lilleström vendégeként sikerült pontot szerezniük ELYOUNOUSSI-éknak. Bár, összességében azért lehet hiányérzete a kék-fehér egységnek, hiszen már 2-0-ra is vezettek, onnan egalizálta az eredményt a házigazda.
A Sarpsborg a biztos bennmaradást célozta meg, és ennek eléréséhez hazai környezetben nagyon kellenek majd a pontok. Tavaly, igaz a második vonalban, idegenben jobban ment valamelyest a fiúknak. Nagy kérdés, hogy az idei kiírásban előnyt jelent-e majd a hazai környezet…
Az ellenfél rutinos tagja a legmagasabb osztálynak. A stavangeri egység egy éve az előkelő 5. helyen zárt: otthon masszív volt, idegenben sok ikszet játszottak. Az idén otthon mutatkozott be a Viking, és remek játékkal 2-1-re verte a Moldét! Azért egy bajnokveréssel nem rossz indítani a szezont!
Persze, egy fordulóból messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, és szép számmal lennének érvek mind a hazai, mind a vendégsiker mellett is, tán ezért választottuk a gólos opciót.
Egyrészt, az eddigi két mérkőzésükön mindkétszer betalált mindkét alakulat. Érdekesség, hogy mindkét meccs pontosztozkodással zárult… Ám a döntő érv jelen esetben talán az lehet, hogy a hazaiakat még biztosan repíti az újoncokra jellemző lendület, ugyanakkor a vendégek nagyobb játéktudást képviselnek, és bizony rutinosabbak is aktuális riválisuknál. Nem beszélve arról, hogy a norvég bajnokságra általában jellemzőek a gólos mérkőzések; gyakran jön az over opció…
Ma is ebben bízunk! Szerintünk mindkét fél betalál majd, és könnyen jöhet három találat is!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Chelsea-Manchester United Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Az első mérkőzéshez hasonlóan most is gólváltásra számítunk!
Sokáig nem szeretnénk ragozni a dolgot, egyszerűen ez a két alakulat nem nagyon tud gólszegény mérkőzéseket játszani. A hazaiakra ráférne egy kis siker, ugyanis a bajnokságban még a dobogó is necces, sőt, egy pesszimistább forgatókönyv szerint még akár a BL-ről is lecsúszhatnak Torresék. Eredményt pedig muszáj lenne produkálnia Rafa mesternek…
A Stamford Bridge-en egyébként nem megy rosszul Lampardéknak, 9-4-2-es bajnoki sort hoztak össze, 33 rúgott góljuk pedig önmagáért beszél. Az FA-kupa mellett még az EL-ben is állva vannak a kékek, tehát Matáék három fronton is küzdenek.
A Manchester United szinte biztosan megnyeri a bajnokságot, viszont Európától búcsúzni kényszerült. Rooney-ék nagyszerű formában várják a kupameccset: a bajnokságban zsinórban nyerik a mérkőzéseket, mintegy 55 perce gólt sem kaptak a vörösök, január 20-án, a White Hart Lane-en veszítettek legutóbb pontot a Premier League-ben.
A találatokkal sem állnak hadilábok Van Perise-ék: a bajnokságban már 70-et hintettek, és idegenben csak az Evertonnak és a Norwichnak nem tudták bevenni a kapuját. Sir Alex Ferguson alakulata nagyon egyben van, ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor inkább az ő sikerükre voksolnánk…
2009 óta nem játszottak kevés találatot hozó ütközetet a felek, és nem gondoljuk, hogy ma a visszafogott arcukat mutatnák a riválisok. Ilyen támadóalakzatok mellett tulajdonképpen kötelező behúzni a mindkét fél betalál, illetve a +2,5-ös opciót!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik