Hírek

Rózsa Dániel: Meglepetés Győrben?!

A Szombathelyi Haladás kapusa adott ezúttal tippeket honlapunk olvasóinak.

A Szombathelyi Haladás kapusa adott ezúttal tippeket honlapunk olvasóinak.

Videoton-Siófok (0-1) 1!

– Elnézve a fehérváriak formáját, sima hazai győzelem lesz. Nagy valószínűséggel több góllal nyernek Kokóék!

MTK-Honvéd X!

– Azt gondolom, hogy a kispestiek jók lesznek egy pontra a Hungária körúton. A kék-fehérek nagyszerű őszt produkáltak, de a Honvédra sem lehet panasz. Iksz lesz a fővárosi rangadón…

FTC-Eger 1! (0-1) 1!

– Csakúgy, mint a Vidi-meccsen, itt is sima hazai sikert várok. Jó most a Ferencváros, az Eger nem tudja feltartóztatni Jenneréket.

Győr-Diósgyőr 2x!

– Itt viszont meglepetést érzek! A borsodiak szerintem jobbak annál, mint amit eddig nyújtottak, éppen ezért szerintem meglephetik a listavezetőt. Nyerhetnek a piros-fehérek, de x2-ben elmegy ez a tipp!

DVSC-Újpest 1! +2,5! Lesz 11-es: IGEN!

– Hagyományosan gólgazdag mérkőzéseket vív egymással a két alakulat, és, ha jól emlékszem vissza, rendre van büntető ebben a párosításban. Most sem lesz ez másként, lesz három találat, no és a végén hazai győzelem.

Palermo-Roma 2!

– Az olasz csapatok között a Roma a kedvencem, tehát ezúttal érzelmi döntést hozok. Nyernek a farkasok a szicíliai gárda ellen.

Atletico Madrid-Valencia 1! +2,5!

– Jó kis mérkőzésre van kilátás. Itt is érzek gólokat, és szerintem a fővárosaik behúzzák a három pontot. Izgalmas kilencven perc lesz, az már egyszer biztos!

Stuttgart-Dortmund 2!

– A bajnok idegenben idén jobban szerepel, mint otthon. Ezúttal is bizonyítják Götzéék, hogy remekül kontráznak, és szerintem a hullámzó teljesítményt nyújtó stuttgartiak nem tudnak pontot szerezni a sárga-feketék ellen.

Inter-Juve X!

– Újabb rangadó, ezúttal a Serie A-ban. Bár minden a torinóiak mellett szól, mégsem gondolom, hogy a zebrák győznek. A milnóiak egy ikszre jók lesznek a San Siróban!

Sunderland-Manchester United X!

– Nem nyernek Rooney-ék Sunderlandben! Magabiztosan vezetik Van Persie-ék a bajnokságot, így tehát egy pontvesztés is belefér még. Döntetlen lesz a vége!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!