Hírek

Drogra kellett a pénz Horváthnak

Nem csak azt vallotta be a koronatanú, hogy minden csapatában csalt, hanem azt is, hogy ivott és kokaint fogyasztott. Okirati bizonyítékkal!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Folytatjuk a fogadási csalássorozat eddig nem ismert részleteinek feldolgozását. Továbbra is ügyészségi okiratokból dolgozunk. Ezúttal Horváth Gábornak, az ügyészség koronatanújának egyik gyanúsítotti meghallgatásán készült jegyzőkönyvben bukkantunk furcsaságokra.

Horváth Gábor, aki az ügyészség koronatanúja, saját elmondása szerint minden klubcsapatában csalt, meccseket manipulált, sőt az ügyészségi anyagokból az is kiderült, hogy nem csak végrehajtója, hanem szervezője is volt a csalásoknak, a nyomozóknak elismerte, hogy profi pályafutása alatt rendszeresen fogyasztott kokaint, igaz, azt nem tudta megmondani, hogy kitől „kapta”, mert a budapesti éjszakában rendszeresen részeg volt.

A Bors megkeresett több futballistát és edzőt, akik egyöntetűen állították, fociberkekben nyílt titok volt, hogy Horváth rendszeres kábítószerfogyasztó.

Az viszont biztos, hogy Horváth Gábornak bőven jutott pénze a drogokra, hiszen a Nemzeti Sport sztárja Wass Albert idézetek és irigy magyar emberekről szóló anekdoták közepette Dubaiból azt nyilatkozta: marékszám kereste az 500 eurósokat a csalással.

Arról nincs információnk, hogy a drogfogyasztás okozhatja-e az emlékezetkiesését. Mint ismert, az elhíresült interjúban azt állította, sem korábbi barátnőjét Lipcsei Bettát, sem a korábbi kiváló, világválogatott labdarúgót Détári Lajost nem vette a szájára a gyanúsítotti meghallgatásán. Azt, hogy hazudott, szintén okiratokkal bizonyítottuk.

Horváth Gábor az ügyészségnek egy “bundatérképet” is felrajzolt, amelyen válogatás nélkül lőtt mindenkire, itt megnézheti. Közülük többen kikérték maguknak, hogy érintettek lennének.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik