Hírek

Madar Csaba: nyernek a spanyolok!

Ezúttal Madar Csaba, a Loki volt válogatott futballistája látta el olvasóinkat tippel...

Ezúttal Madar Csaba, a Loki volt válogatott futballistája látta el olvasóinkat tippel…

Észtország-Andorra 1! (0-1) 1!

– Az észtek nyernek, de szerintem talán kettővel, ha elverik a lelkes andorraiakat. A baltikumi válogatott mostanság nem az igazi, ám így sem okozhat gondot a három pont begyűjtése.

Törökország-Magyarország X!

– Nagyon szurkolok a fiúknak, és tudom, hogy minden meccsen győzni is akarnak. A 2. hely megszerzéséhez meg is kellene nyerni a törökök elleni összecsapást, ugyanakkor azt érzem, hogy iksz lesz a végeredmény…

Hollandia-Románia (0-1) 1!

– Kettővel legalább nyernek a narancsosok, a románoknak nem lesz még egyszer olyan szerencséjük, mint pénteken Budapesten. A fiatal holland válogatott sima sikert arat!

Dánia-Bulgária 1!

– Két, jó formában lévő válogatott csap össze. Szerintem szoros találkozó lesz, amelynek a végén egy góllal az északiak bizonyulnak majd jobbnak.

Szerbia-Skócia X! -2,5!

– Csalódott, gyenge passzban lévő válogatottak meccse döntetlennel zárul. Kevés gól, pontosztozkodással…

Franciaország-Spanyolország 2! -2,5!

– Bár a finnek ellen betliztek a spanyolok, a franciák ellen bebizonyítják, hogy továbbra is a világ egyik legjobb válogatottja az övék. Szerintem 1-0-ra győznek Ramosék!

Montenegró-Anglia 2!

– A csoport rangadóját Defoe-ék nyerik meg! Nem lesz egyszerű kilencven perc az angolok számára, de nem engedhetik meg, hogy pontokat hullajtsanak el! Tippem tehát 2-es!

Olvasói sztorik