Hírek

Egy tétmeccs és egy barátságos…

Az olasz harmadik ligás mérkőzés mellett egy válogatott csatát is találtunk a szerény kínálatban...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Avellino-Nocerina X1! Szünetben: X!

A talján harmadik vonalban rangadót rendeznek: a zöldek nem kapnak ki hazai pályán, az tuti!
A 25. fordulót rendezték a hétvégén a harmadosztályban, és hőseink egyaránt a feljutásért folytatott harcban érintettek. A hazai alakulat hatalmas dolgot hajthat végre: tavaly megnyerte a 4. osztályt, és most a Serie C-ben is vezet! 24 meccsen 48 pontig jutottak a zöldek, az osztályozós helyen tanyázóktól 4 egységgel szökött meg, tehát előnye nem tekintélyes, a hátralévő hat játéknapon ha nem figyelnek a fiúk, még vissza is csúszhatnak a tabellán. A ligában a tuti feljutáshoz meg kell nyerni a bajnokságot, a 2-5. pedig play off-on vesz részt.
Avellinóban 7-4-1-es statisztikát tud felmutatni a brigád, csak a 6. Benevento tudott nála nyerni. A formája pazar, öt csatából négy győzelem és egy iksz – úgy tűnik, hogy az újonc komolyan gondolja a feljutást.
A Nocerina is újonc a ligában, ám a piros-feketék fentről jöttek… A feljutásra hajtanak a vendégek, és a rájátszás meg is lehet, sőt, akár még az első helyezés is! 24 mérkőzésen 43 egységet zsebeltek be a srácok, idegenben 3-5-3-as sort összehozva. Egy ikszre tehát általában jól vendégségben Mazzeoék…
Az elmúlt 10 mérkőzéséből mindössze egyet vesztett el a Nocerina, így ebben a periódusban az egyik legjobb passzban lévő alakulat a bajnokságban.
Az ősszel fordított felállásban a Nocerina nyert 1-0-ra. Most viszont nem nyernek a piros-feketék. A szünetig nem szerez egyik fél sem előnyt, és az ikszet lehetséges kimenetelnek tartjuk a 90 perc után is. Ám azért egy 1-est még odatehetünk a tippünk mellé…

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Kanada-Fehéroroszország 2(x)!

A Quatarben rendezendő összecsapáson az európai együttestől várunk sikert…
Dohában csapnak össze a csapatok. A kanadaiak a gyenge szériában vannak, idei három mérkőzésük közül kettőt elvesztettek (Japán, Dánia), az USA-val viszont ikszeltek. A nemzeti tizenegy nem nagyon fejlődött az elmúlt években, tavaly például Honuras valósággal kivégezte őket, 8-1 lett a vége…
A fehéroroszok sem lesznek ott Brazíliában, bár ez nem okozott meglepetés a sorsolást követően. A francia és a spanyol válogatott is az I-csoportba nyert besorolást, a két sztárcsapat mellett még a grúzok és a finnek küzdenek a 3. helyért, amely ugye semmit nem ér a kiírásban. Az ötösfogatban jelenleg a 4. helyen tanyáznak a zöld-fehérek, 4 mérkőzésből 3 pont jött össze: kikaptak Párizsban, otthon a hispánoktól, és a grúz túra is vereséggel zárult. Aztán a grúzokat odahaza már legyűrték Bressanék (2-0). A csoportban egy helyet még talán javíthatnak a keletiek, ám nem lesz egyszerű dolguk Hlebéknek. Az elmúlt hónapokban több barátságos meccset is vívtak a fiúk: ikszeltek a mieinkkel, verték Izraelt, viszont kikaptak Jordániától.
A dohai meccsen nem várunk sok gólt, viszont abban nagyon reménykedünk, hogy a fehéroroszok nem kapnak ki, sőt, nyernek a derék kanadaiak ellen!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik