Hírek

Vendégesélyek…

Ma egész Európa selejtezik. Mi két olyan összecsapást választottunk, amelyen a látogatók tűnnek esélyesebbnek...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Macedónia-Belgium 2!

Az A-csoportban a listavezető Szkopjébe látogat, és szerintünk a vendégek három ponttal távoznak…
Nézzük, mi a helyzet az A-jelű hatosban: 1. Belgium 4/10, 2. Horvátország 4/10, 3. Szerbia 4/4, 4. Macedónia 4/4, 5. Wales 4/3, 6. Skócia 4/2. A hazai alakulat tehát eddig nem tudott kitörni a szürkeségből, idegenben és otthon is kikapott a horvátoktól, pontot hozott Skóciából, és verte hazai környezetben a szerbeket. Ez utóbbi eredmény azért bizakodásra adhat okot. Mint ahogy az is, hogy az elmúlt hónapokban lejátszott barátságos mérkőzéseken is jól teljesítettek Ibraimiék. A szlovéneket és a dánokat is elverték, ráadásul mindkét alkalommal lőttek három gólt. Ismerve a mai futballt, nem egyszerű dolog három találatot bevinni, még ha felkészülési meccsekről is van szó…
Noveskiék mindkét hazai ütközetükben eredményesek voltak, és erre ma is van esélyük: hazai pályán muszáj felvállalniuk a nyíltabb játékot, ha pontot, pontokat akarnak szerezni a vörösökkel szemben.
Mert bizony kellenének még egységek a macedónoknak, ha feljebb kívánnak lépni a tabellán. Az első két helyre szerintünk semmiképpen sem érnek oda majd Pandevék, ugyanakkor a gyengélkedő brit válogatottakat akár maga mögött is tarthatja.
A belga válogatott merész álmokat szövöget: Marc Wilmots meg akarja nyerni a csoportját, így biztosítva a jövő évi vébén való részvételt. És a vörösök eddig remekül teszik a dolgukat: Bentekéék Wales-ben és Szerbiában simán nyertek (0-2, 0-3), otthon verték a skótokat, viszont nem bírtak a nagy rivális horvátokkal (1-1). Gilleték eddig 8-1-es gólarányt hoztak össze, minden mérkőzésükön eredményesek voltak. Erős alakulatnak tartjuk a belgát: Kompany, Curtois, Vermaln, Witsel, Dembele, Mertens, Hazard, Mirallas, hogy csak néhány nevet említsünk a keretből… Európai sztárcsapatok oszlopos tagjai alkotják tehát a brigád gerincét, úgyhogy nem lesz egyszerű dolguk a macedónoknak.
Az elmúlt két barátságos mérkőzéséből egyet megnyertek (Szlovákia), egyet pedig elbuktak (Románia) Fellainiék.
Eddig kétszer akadtak össze a csapatok, egyszer ikszeltek, egyszer pedig kiütéses belga siker született. És ma is ez utóbbi kimenetellel számolunk. Erős, fiatal alakulat a vörösöké, úgyhogy szerintünk három ponttal stabilizálják helyüket az A-csoport első helyén! Tippünk tehát 2-es!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Moldova-Montenegro 2!

A H-csoport éllovasa látogat Kisinyovba, és szerintünk három ponttal távoznak a vendégek…
A hazaiak 4 meccsen 4 pontot gyűjtve a 4. helyet foglalják el a H-jelű hatosban. A gárda otthon eddig két esélyesebb csapattal küzdött meg: az angolok ellen szemernyi esélyük sem volt (0-5), viszont a hullámvölgyben lévő ukránoktól pontot csentek el (0-0). Idegenben Daduék kikaptak a lengyenelktől, majd kínszenvedős győzelmet arattak San Marinóban (0-2). Nem valami félelmetes eredménysor, annyi biztos. Nagyon előre nem lépnek majd a kékek a tabellán, ugyanis azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy Ukrajna kevesebb ponttal zárja majd a sorozatot, mint Moldova.
Epureanuék az idén eddig egyszer léptek pályára: a világverőnek semmiképpen sem nevezhető Kazahsztán verte őket 3-1-re…
Montenegro üde színfoltja az eddigi kiírásnak: a gárda vezeti a csoportot 10 ponttal! Hazai döntetlennel nyitottak Lengyelország ellen (2-2), majd kétszer elverték San Marinót, közben pedig nyertek Ukrajnában is Damjanovicék. Branko Brnovic alakulatára még várnak rázós kis csörték, de azt már bebizonyították Delibasicék, hogy komoly beleszólásuk van a csoportkör végeredményére.
A moldovai alakulat a gyengébb európai válogatottak közé tartozik, a montenegrói viszont feltörekvő brigád! Ennek pedig egyenes következménye, hogy a vendégek sikerével zárul a kilencven perc. Tippünk ennek megfelelően 2-es!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik