Hírek

Leslie L. Lawrence szerb sikerrel számol

Leslie L. Lawrence, a népszerű író, keletkutató ezúttal is megosztotta hétvégi tippjeit a rangadó olvasóival..

Leslie L. Lawrence, a népszerű író, keletkutató ezúttal is megosztotta hétvégi tippjeit a rangadó olvasóival..

Csehország-Dánia 2! -2,5!

– Az északiak magukhoz térnek, győznek végre. A csehekben nem érzek erőt. Szerintem kevés gól lesz, mondjuk 0-1, és dán siker!

Skócia-Wales 1!

– Igazi brit rangadó! Egyik válogatott sem kezdte jól a sorozatot, szerintem nem is jutnak tovább majd. Presztízs mérkőzés lesz, a javából, amelynek a végén a kék-fehérek örülhetnek!

Svédország-Írország 1!

– A svédek erősebbek, otthon játszanak, ráadásul van egy Ibrahomivicuk. Szerintem ez elég érv ahhoz, hogy behúzzuk az 1-est. Nem gondolom, hogy a szigetlakók pontot tudnának szerezni Svédországban…

Hollandia-Észtország (0-1) 1! +2,5!

– na ezen a meccsen már sok gólt érzek, ráadásul csak az egyik együttes talál majd be. A megfiatalított narancsosok elverik az észteket, lesz 3 gól, és jön a hendikepes hazai siker.

Magyarország-Románia X! Mindkét fél betalál: IGEN!

– Nagyon várom már a meccset, szurkolok a mieinknek, és remélem, hogy győzünk is pénteken este. Ugyanakkor ezt a román válogatottat nem szabad leírni, most úgy gondolom, hogy 1-1 lesz, tehát a továbbjutást majd később biztosítjuk be. Iksz lesz!

Horvátország-Szerbia 2!

– Itt meglepetést érzek! Sok érv szól a hazai siker mellett, de szerintem egy ilyen összecsapáson csakis a pillanatnyi forma, a koncentráció dönt. Parázs csatában a szerbek győzelmét várom!

Ferencváros-Eger 1! +2,5!

– Az első mérkőzésen kétgólos előnyt szerzett a Fradi, és úgy érzem, otthon is kettővel veri a lelkes újoncot. Sok találatot, no és magabiztos Ferencváros győzelmet várok.

Olvasói sztorik