Hírek

Moziban járt a válogatott

Kikapcsolódtak a felnőtt- és az U21-válogatott tagjai.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pénteki, Románia elleni zártkapus világbajnoki selejtezőre készülő felnőtt válogatott, az U21-válogatott, és a film szinkronizálásában közreműködő művészek jelenlétében mutatták be szerda este A Csodacsapat című francia vígjátékot, amely a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) forgalmazásában kerül a mozikba jövő csütörtöktől.

A magyarul beszélő francia vígjáték az egykori ünnepelt futballsztárról szól, aki eredményes edzői karrier után napjainkra lecsúszott, alkohol- és drogfüggő kezelhetetlen lumpenné lett.

A filmben önmagát alakítja Jean Reno, akit Mészöly Kálmán szinkronizált. Az egykori válogatott labdarúgó, volt szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta, maga is meglepődött, hogy nem is olyan egyszerű szinkronizálni. „Figyelni kell a képet, a kezemben a szöveget, ami nem könnyű. De azért nagyon kellemes élmény volt. Remélem, a fiúkat egy kicsit feldobja” – fogalmazott a vetítés után. Hozzátette: focistaszemmel is jónak találta a filmet, noha tudja, nehéz jól forgatni a labdarúgásról.

Knézy Jenő arról beszélt, hogy riporter kollégájával, Gundel-Takács Gáborral együtt a film két sportkommentárának kölcsönözték a hangjukat. „Nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Nem izgultam, mert bár még sosem szinkronizáltam, dolgoztam szinkronstúdió közelében, láttam, hogyan kell csinálni” – mesélte, hozzátéve, hogy nagyon élvezte a munkát, mert beleélték magukat, hogy milyen lenne egy zsúfolt stadionból közvetíteni.

A film szereplőinek olyan ismert és kiváló hazai színészek adták hangjukat magyarul, mint Reviczky Gábor, Scherer Péter és Rudolf Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik