Hírek

Irány a keleti front!

Ma Ukrajna után Hollandiába is ellátogatunk...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Metalist Kharkov-Goverla (0-1) 1! +2,5!

A BL-re hajtó hazaiaknak nem okozhat gondot az egyik kiesőjelölt. Kettővel simán verik majd az újoncot.
A 21. fordulót rendezik a hét végén az ukrán bajnokságban, és ezúttal egy hendis hazai sikerre bukkantunk. A forduló előtt a 3. helyen állt a kharkovi alakulat, amely 20 találkozón 42 pontot szedett össze. Hazai környezetben 7-1-2-es, félelmetes sorral rendelkezik (csak a Sahtar és az Arsenal Kijev nyert bála), gólaránya pedig 22-8 a Metalist Stadium-ban.
Nagyon szoros az élmezőny: no nem, nem a Sahtarra gondoltunk, ugyanis a donyeckiek már durván megléptek a mezőnytől, hanem a többi riválisra. A 2., a 3. és a 4. pozícióban tanyázó alakulatok között mindössze 3 pont a különbség. A Kijev 41-gyel áll, a Dnepr 44-gyel második. Minden egyes elhullajtott egységnek óriási a jelentősége, és mivel az ezüstérem BL-selejtezőt ér, nem kell részletezni, hogy miért is ilyen kiélezett a harc…
Az idén eddig Devicék két bajnokit játszottak, és nem is hibáztak. Viszont az EL-től búcsúzni kényszerültek Cristaldóék: a Newcastle jobbnak bizonyult egy találattal a párosmérkőzésen.
A Goverláról viszonylag kevés információval rendelkezünk, ám annyi bizonyos: villámlátogatást tettek az ukrán élvonalba. Az újonc jelenleg az utolsó előtti, kieső helyen állomásozik, mindössze 11 pontot húzott be, idegenben pedig két ikszre futotta erejükből a zakaparattyai legényeknek.
A formájuk gyenge, négy bukóval a hátuk mögött érkeznek ma az egyik legerősebb alakulat otthonába. Ez pedig nem túl sok jót ígér. Lemaradásuk tetemes, a 14., bennmaradótól már 9 pont mínuszban vannak. Ezt a hátrányt kellene 10 játéknap alatt ledolgozniuk Le Tallecéknek…
A két brigád 7-szer találkozott eddig egymással, és lássunk csodát, mindannyiszor a Metalist győzedelmeskedett. A Kharkov nem tehet mást, el kell kalapálnia a kiesőjelöltet, lesz a végén kettő közte, és összejöhet a 3 találat is!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Go Ahead Eagles-Excelsior +2,5!

Egy hangulatos holland gólvadászatot tartunk ma a második vonalban! Tuti, hogy lesz három találat!
A holland Eerste Divisében kissé kusza a helyzet, ugyanis a téli időjárás miatt jó pár mérkőzés elmaradt. A hazai együttes már 25 meccsen van túl, és még van esélye a rájátszásra. Most a 7. 38 ponttal, az 5. De Graafschap 42-őt gyűjtött. A piros-feketéket nem könnyű otthon legyűrni: 5-5-1-es mérlegük van, csak a Dordrecht tudott három ponttal távozni tőlük.
A brigád formája meglehetősen szeszélyes: az elmúlt négy meccséből kettőt behúzott, kettőt elbukott. Houtkoopék 18-szor játszottak már over-meccset, csak egyszer esett egy gól a meccseiken!
Az egykor szebb napokat látott Excelsior jelenleg a tabella hátsó harmadában tanyázik, a kizárt AGOVV-on kívül csak az FC Eindhoven gyűjtött nála kevesebb pontot. Most 19 áll a neve mellett, ebből idegenben hármat zsebelt be, viszont még nem nyert (0-3-9)! Túragólaránya 14-29, tehát átlagban több mint kettőt kapott vendégségben…
Leon Vlemmings csapata botrányosan kezdte a 2013-as esztendőt, nyeretlen volt egészen a legutóbbi fordulóig. Akkor viszont az Almere City beleszaladt a nagykésbe: 5-0 lett a vége! Kellett is siker, hiszen legutóbb december elején gyűjtöttek be három pontot a zöld-feketék.
17-8 az Excelsior over-under mutatója, tehát a vendégek is mozgalmas ütközeteket vívnak általában.
Az ősszel fordított felállásban 1-6 lett a vége, és szerintünk ma is eljutnak a felek 3 találatig. Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik