Hírek

Ünnepi kínálat

Ma egy német és egy portugál bajnokit igyekeztünk feltérképezni...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Wolfsburg-Düsseldorf 1!

Bár a farkasokat otthon rendre elkalapálják, ma mégis bizalmat szavazunk nekik. Csak győznek végre hazai pályán!
Minden rossz sorozat megszakad egyszer – ebben bíznak a zöld-fehérek szurkolói. A nyáron megerősített alakulat ugyanis a Volkswagen Arénában eddig mindössze 10 pontot szerzett! Ezzel a második legrosszabb hazai sort tudja magáénak! 2-4-6-os otthoni mérlegét javítja az idegenbeli 6-2-5-ös mutatója. Így összességében 25 fordulót követően 30 egységgel a neve mellett a 12.
Dieter Hecking a téli szünetben vette át a zöldek irányítását: Felix Magathtal nagyon nem ment a gárdának, és később a másodedző sem tudott csodát tenni. Pedig ebben a keretben sokkal több van! Ez szent meggyőződésünk. Olic, Kjaer, Benaglio, Perisic, Rodriguez, Diego, Kyrgiakos, Bast Dost egyaránt remek képességű labdarúgó, ám eddig ez csak nem akar kijönni.
A 2013-as naptári évben sem sikerült stabilizálni a jó formát: 3-2-3-as az idei mérlegük. Idegenben nyertek például Freiburgban, de otthon nem bírtak az Augsburggal szemben… Ki érti ezt? Mi nem nagyon.
Az elmúlt héten ismét túrázott a gárda, és Olicék jó játékkal nyertek 5-2-re Freiburgban. A horvát támadó nagyszerűen játszott, két találatával döntő érdemeket szerzett a három pont begyűjtésében.
A szakvezetés a ma esti találkozón nem számíthat az eltiltott Diegora, a sérült Perisicre és Naldóra, betegség miatt pedig Kyrgiakos szereplése kérdéses.
A Düsseldorf jó eséllyel teljesíti a küldetését: meghosszabbítja élvonalbeli tagságát a Bundesligában. Az újonc jelenleg 28 pontos, a 15. pozíciót foglalja el. A már osztályozós helyen álló Augsburgnak 21 egység áll a neve mellett, tehát 7 pontos fórja van a piros-fehér csíkosaknak.
Idegenben kicsit gyámoltalanok Reisingerék, 2-2-8-as mérlegük erről tanúskodik. Viszont a 12-17-es gólarányuk arra enged következtetni, hogy nem szokás a Fortunát péppé verni a kirándulásokon. Érdekesség, hogy szeptember óta nem nyert vendégségben, a vereségei közül pedig csak egy volt kétgólos (Nürnberg 2-0).
Ami Norbert Meier együttesének formáját illeti: idén minden idegenbeli meccsüket leveszítették, otthon az Augsburg ellen elszórt három pont viszont még hiányozhat majd a végelszámolásnál. Legutóbb az Allianz Arénába látogattak Lambertzék, és sokáig úgy tűnt, meglepetést tudnak okozni a bajnokesélyes stadionjában. De végül nem jött össze a bravúr, kétszeri vezetés után kapott ki a csíkos csapat a bajoroknál (3-2).
Juanan, Lambertz, Almer és Voronin sérült, Fink pedig beteg, ők nem bevethetők.
Vajon megszakítja-e rossz sorozatát a Wolfsburg, és végre nyer otthon? Marad-e a düsseldorfi gyengélkedés idegenben? Nos, szerintünk mindkét kérdésre IGEN a válasz. Jobb csapatnak tartjuk a farkasokat, akik ma végre megörvendeztetik drukkereiket. Húzzuk be a hazait!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Gil Vicente-Braga 2!

A vendégek mindenképpen dobogón akarnak végezni, ehhez viszont nem hibázhatnak nagyon többet. Főleg nem a kakasoknál. Nyernek a piros-fehérek!
A Gil Vicente egyre veszélyesebb vizekre evez: már csak a 13., 19 pontja van, amit 22 forduló alatt szedett össze. Nagy baj, hogy a vonal alatt álló együttesek két, illetve három egységgel vannak lemaradva tőle. A formája borzalmas, február eleje óta nem tudott nyerni, pedig azóta ötször is próbálkoztak a piros-kékek. A kakasok ebben a periódusban mindössze egyetlen pontocskát zsebeltek be – ez az oka a súlyos visszaesésnek.
Odahaza 2-3-6-os sort tud felmutatni, a Portóval értékes ikszet játszott (de még a nyáron), a Benfica és a Pacos viszont nyerni tudott nála. Hugo Vieiráék az elmúlt két hazai meccsüket elszúrták, előbb a Sporting, majd a Nacional is három pontot vett el tőle.
A Braga a dobogóról várja a folytatást, és ha nyer, tesz egy lépést pozíciója stabilizálásáért. A piros-fehérek jelenleg 40 pontosak, eggyel előzik meg a nagy rivális Pacost.
Hugo Vianáék idegenben eddig visszafogott teljesítményt nyújtottak: 4-3-3-as mutatójukból erre lehet következtetni. A Benficától például ponttal távoztak, nyertek Guimaresben, viszont kikaptak például a Sportingnál és a Nacionalnál.
Viszont úgy tűnik, kezdenek egészen elfogadható formát mutatni Alanék: a bajnokságban az elmúlt négy játéknapon nem kaptak ki, és behúztak 10 pontot. A következő hetekben kemény meccsek várnak Ederékre: előbb fogadják a Sporntigot, majd elutaznak Portóba…
A Pacossal vívott különmeccsnek nagy a tétje: aki befut a 3. helyre, BL-selejtezőn indulhat. Ez pedig nagy motivációt jelent a bragaiaknak!
2005 óta nem nyert a Gil Vicente hazai pályán a Braga ellen! Pedig azóta már jó néhányszor megütköztek a felek… Ősszel, fordított felállásban 3-1 lett, és ezúttal is a Braga sikerét várjuk. A piros-fehérek nem hibáznak, húzzuk be a 2-est!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik