Hírek

Kowalsky: Nagycsapatok hétvégéje!

Ezúttal Kowalsky Balázs, a Kowalsky meg a Vega együttes frontembere osztotta meg hétvégi tippjeit olvasóinkkal.

Kowalsky Balázs, a Kowalsky meg a Vega együttes frontembere osztotta meg hétvégi tippjeit olvasóinkkal.

Valencia-Betis 1!

– Bár a Valencia volt már jobb formában, mégis azt gondolom, hogy a nemzetközi szereplésért folytatott harcban ma fontos három pontot szerez. Megrángatja a Betist a hazai csapat, 1-es lesz a vége!

Leverkusen-Bayern München 2! +2,5!

– Szerintem a bajorokat az idén nem nagyon lehet feltartóztatni. Bár a héten botlottak az Arsenal ellen, most a Bundesligában javítanak. Szerintem akár a BL-t is megnyerhetik Gomezék. Lesz sok gól, a vége pedig vendégsiker!

Everton-Manchester City 2! -2,5!

– Néhány éve rendesen felpumpálták a Cityt, tavaly meg is nyerték a bajnokságot. Szerintem ma is győznek, kijön a két csapat közötti különbség. Kevés találat, manchesteri győzelemmel.

Bologna-Juventus 2!

– Több fronton harcol a Juve, vezeti a bajnokságot, remek csapat. A hazaiak is gyűjtögetik a pontokat, nem esnek ki. Szerintem a zebrák minél előbb be akarják biztosítani a bajnoki címet, ehhez pedig nyerniük kell.

Milan-Palermo (0-1) 1!

– Hazai pályán több góllal nyernek Balotelliék. A dobogóért küzdenek, győzelemre vannak ítélve. Sima hazai…

Roma-Parma 1!

– Totti vezérletével nyernek a fővárosiak. A Parmának nem lesznek kiesési gondjai, a farkasok viszont még hajtanak a nemzetközi porondot érő helyekért. 1-es lesz!

Sampdoria-Inter 2!

– Kiszámíthatatlan az idén az Inter, de csütörtökön, a Tottenham ellen bebizonyították, hogy jó csapatot alkotnak. A Samp az új edzővel jól szerepel, de ma nem szerez pontot. Nyernek a milánói kék-feketék!

Sevilla-Zaragoza 1!

– Kutyául szerepel az idén a Zaragoza, és nem Sevillában kezdi meg a felzárkózást, ebben biztos vagyok. Nem könnyű a délieknél pontot szerezni, ez ma nem is sikerül a vendégeknek. Győz a Sevilla!

Olvasói sztorik