Hírek

Radó András: Nyer, de kiesik az Inter!

Ezúttal Radó András, a Szombathelyi Haladás csatára osztotta meg tippjeit a rangadó olvasóival.

Ezúttal Radó András, a Szombathelyi Haladás csatára osztotta meg tippjeit a rangadó olvasóival.

Bayern München-Arsenal 1!

– Tekintélyes előnyt szerzett az Emirates-ben a bajor gárda, és szerintem megint a németek nyernek. Nagyszerű formában vannak Gomezék, az ágyúsok nem tudják megállítani a Bayernt. Sima hazai sikert várok.

Malaga-Porto X!

– Minimális előnyt szerzett a luzitán csapat az első mérkőzésen, és szerintem meg is tartja azt a spanyoloknál. Iksz lesz a vége, amely a Porto továbbjutását eredményezi…

Inter-Tottenham 1! Továbbjutó: Tottenham

– Az első mérkőzésen a londoniak nagyon könnyedén verték el az olaszokat. Engem meg is lepett a nagy különbség, így a visszavágó formalitás lett csupán. A bajnokságban is botladoznak a kék-feketék, ám azért a párosmeccs második felvonására csak összekapják magukat. Nyernek Cambiassoék, de ez kevés lesz az üdvösséghez.

Newcastle-Anzsi 1!

– Az angol gárdák nagyon erősek hazai környezetben, és miután Oroszországban sikerült döntetlent elérniük a szarkáknak, szerintem otthon nem hibáznak. Nyer a Newcastle, és továbbjut a következő körbe.

Chelsea-Steaua Bukarest (0-1) 1!

– Bár nem rossz csapat a Steaua, engem meglepett, hogy legyőzték a londoni sztárcsapatot. Ugyanakkor a Chelsea nagyobb nemzetközi rutinnal rendelkezik, így kivívja a továbbjutást. Szerintem kettővel nyernek a kékek!

Lazio-Stuttgart 1!

– Gödörben van a német együttes, a bajnokságban is gyengélkednek, ráadásul az első meccsen otthon kerültek tetemes hátrányba. Az olaszok nem hibáznak, otthon is elverik Hajnalékat. Lazio-sikerrel számolok!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik