Hírek

Videó az újpesti ultrák támadásáról

Fradistákra támadtak, egy 14 éves drukker kórházba került. Előkerült egy felvétel!

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Balhé tört ki a THSE-Sashalom – Ferencvárosi FC BLSZ I-es bajnoki mérkőzés után a Fáy utcában. A budapestifoci.hu információi szerint körülbelül 20 Újpest-szurkoló támadta meg az FFC drukkereit és játékosait. A rendőrség kiérkezése után a huligánok elszaladtak. Egy embert kórházba szállítottak – írta tegnap a Rangadó társoldala a Budapestifoci.hu.

Amikor vége lett a mérkőzésnek, a játékosaim elindultak a szurkolókhoz, hogy megköszönjék nekik a támogatást. Ekkor körülbelül húsz kapucnis Újpest-huligán támadott rájuk, valamint a szurkolóinkra. Nagy verekedés tört ki, ami szerencsére nem tartott sokáig, mert a rendőrök hamar a helyszínre értek. Ekkor a támadók elmenekültek. Sajnos egy embert annyira megvertek, hogy mentővel kórházba is kellett vinni. Sajnálatos, hogy ilyen megtörténhetett – mondta a Ferencvárosi FC edzője Bitó Tibor.

A rendőrség pedig arról tájékoztatott, hogy egy 14 éves fiatalembert a rendőri intézkedés után kórházba vittek.

Az esetről beszámol a www.szektor.eoldal.hu is, ők egy videót is közzétettek, ezt mutatjuk most meg. Sajnos nem túl jó minőség.

=

Olvasói sztorik