Hírek

A derbi napja!

A Fradi a lilákat látja vendégül, Hannoverben a Frankfurt lép pályára.

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Hannover-Frankfurt 1!

Az újonc lendülete alábbhagyott, az otthon erős Hannover megnyerheti a találkozót.
A Bundesliga 25. fordulójában az Eintracht AWD Arénába látogat. A találkozónak nagy a tétje, hiszen nemzetközi porondot érő helyekért harcolnak a felek. A hazaiak ugyan jelenleg mindössze a 10., 33 pontja van, ám a játéknap előtt az EL-t érő helyen tanyázó Schakénak 36 állt a neve mellett. A bordók otthon kimondottan erősek, 8-2-2-es soruk, csak a Gladbach és a Freiburg nyert nála, ám november közepe óta öt meccset nyert meg zsinórban saját közönsége előtt.
A formájukra kettősség jellemző: míg otthon félelmetesek, addig idegenben meglehetősen gyámoltalanok Mirko Slomka fiai. Az elmúlt hét túrája közül csak egy döntetlent csípett el, hatszor viszont elkalapálták Husztiékat.
A nemzetközi kupakaland is véget ért Ya Konanék számára: a csoportkört ugyen túlélte a brigád, ám az egyenes kieséses szakaszban az Anzsi kemény diónak bizonyult.
Ismét Európába vágyik a Hannover, ehhez pedig pontokra van szükségük Abdellaoue-éknak. És erre most még akkor jó esélyük van, ha hosszú a sérültek listája: Cherundolo, Eggimann, Andreasen, Diouf és Huszti sem bevethető.
Az ellenfél remekel az idén: az újonc nagy meglepetésre az előkelő 4., BL-selejtezőt érő helyen tanyázik 38 ponttal. A piros-feketék 4-2-6-os vendégmérleggel rendelkeznek, nyertek a Hoffenheimnél, Nürnbergben, Wolfsburgban és Hamburgban. A parádés teljesítményt azonban az elmúlt pár hétben már nem tudja megismételni a brigád: négy legutóbbi fellépésükön csak két egységet húztak be Meierék. Így fel is jöttek rá a riválisok, a Freiburg-Schalke páros két egységre megközelítette Aigneréket.
A Frankfurt tehát kisebb hullámvölgybe került februárban, és nehéz elképzelni, hogy az otthon erős Hannover ellen táltosodna meg Armin Veh alakulata.
Lesz hiányzója a piros-feketéknek is: Rode sárga lapos eltiltása miatt nem lehet ott a hannoveri összecsapáson.
Nem nyerni jár Hannoverbe a Frankfurt… 2002 óta nem vitt el három pontot az AWD Arénából… Ősszel a piros-feketék otthon tartották a három pontot, két éve viszont a Hannover nyert oda-vissza. Most is a bordóknak szavazunk bizalmat, a hazaiak három, de legalább egy ponttal gazdagodnak!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Ferencváros-Újpest 1! +2,5!

A derbit szerintünk a hazaiak nyerik, és lesznek gólok is, kettő-három biztosan!
A 19. fordulóban rendezik a derbit: a lilák az Albert Stadionban lépnek pályára. A Fradi várja kedvezőbb helyzetből a mérkőzést, hiszen az 5. helyen tanyáztak a játéknap előtt, 18 fellépésen 28 pontig jutva. Moniz mester alakulata otthon erősnek számít, 5-3-1-es sort tud felmutatni, csak a Kispest távozott három ponttal a IX. kerületből.
A téli átigazolási időszakban megerősödtek a zöld-fehérek, a holland szakember elsősorban olyan légiósokat szerződtetett, akikkel már korábban együtt dolgozott. Az átalakult Ferencváros jól kezdte a tavaszi szezont: simán nyertek 3-0-ra Pápán. Bödéék jól futballoztak, veszélyesen támadtak, már az ellenfél térfelén igyekeztek labdát szerezni, így gyakorolva nyomást az ellenfélre. A látott produkcióra vevő is volt a közönség, egy biztos, az év elején tapasztalt kilátástalan játéknál lényegesen jobb produkcióval rukkoltak elő Jennerék.
A lilák rendesen beleszaladtak a késbe a tavaszi nyitófordulóban: a Megyeri úton mosta fel velük a gyepet a Paks. A szégyenteljes produkció után lemondott a vezetőedző, a szurkolók megfenyegették a futballistákat. Áll a bál tehát Újpesten, nagy kérdés, hogy a derbire hogyan tudtak készülni Kabáték ilyen körülmények között.
Szélesiék a 12. helyről várják a játéknapot, 22 pontjuk van, idegenben szerény mérleggel. 1-4-4 a mutatójuk, csak Pécsett nyertek, viszont értékes pontot hoztak a Viditől és Kispestről is.
A derbin a pillanatnyi forma dönt, és ebben a tekintetben szerintünk a zöld-fehérek a lilák fölé kerekednek. Az az érzésünk, hogy a Fradi behúzza a három pontot, és harcba száll a dobogóért! Tippünk hazai, egy másik szelvényen pedig érdemes bepróbálni a +2,5-ös opciót is!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik