Hírek

Szkukalek Igor Fradi-sikerre számít

Szukalek Igor éveken át erősítette a Fradit, így nem is meglepő, hogy a zöld-fehérek győzelmét várja a derbin. Olasz, spanyol, angol és német tippeket is kaptunk!

Szukalek Igor éveken át erősítette a Fradit, így nem is meglepő, hogy a zöld-fehérek győzelmét várja a derbin. Olasz, spanyol, angol és német tippeket is kaptunk!

Everton-Wigan (FA-kupa) 1!

– A liverpooli alakulat erős otthon, így a Wigannek nem lesz esélye a Goodison parkban. Szerintem simán nyer az Everton!

Schalke-Dortmund X!

– Kemény meccs lesz, az egyszer biztos! A gelsenkircheniekre BL-visszavágó vár, a Borussia már ott van a legjobb nyolc között. Ez a mérkőzés mindig különleges presztízzsel bír, nem igazán rajonganak egymásért a csapatok… Az az érzésem, hogy remek találkozót vívnak majd a felek, és a végén megosztoznak a pontokon.

Manchester City-Barnsley (FA-Kupa) (0-1) 1!

– Nálam ez egyértelmű hazai, szerintem több góllal nyernek a manchesteriek. A kék-fehérek lényegesen erősebb kerettel rendelkeznek, és bár az angol kupában nem ritka a meglepetés, ezúttal a papírforma érvényesül.

Lyon-Marseille 1(x)!

– Nagy rangadó a franciáknál! Az iksz senkinek sem jó, pontosabban csak a párizsiaknak. Szerintem nem kap ki a házigazda!

Chievo-Napoli 2!

– Az egyik kedvenc csapatom a Napoli, úgyhogy ezúttal az érzelmekre hagyatkozom. Egyébként sincs jó formában a veronai kiscsapat, szóval, nyernek Cavaniék!

Ferencváros-Újpest 1! (0-1) 1!

– Mit is mondhatnék… Simán nyerünk! A Fradi jól kezdte a tavaszi szezont, 3-0-ra nyertek a fiúk Pápán. Ezzel szemben a lilák csúnya vereségbe szaladtak bele, a Paks kiütéssel nyert a megyeri úton. Persze, a derbin mindig a pillanatnyi forma dönt, de szerintem telt ház előtt legalább két góllal jobbnak bizonyul a Ferencváros az Újpestnél!

Lazio-Fiorentina 1!

– A BL-indulás a tét, és szerintem az Olimpicóban nem hibáznak a fővárosiak. Erős csapat a Firenze, de ezúttal nem járnak sikerrel…

Zaragoza-Granada 1!

– Óriási a tétje a meccsnek, igazi kiesési rangadó. És az ilyen összecsapásokon a hazai pálya előnye döntő lehet. Emiatt is voksolok a kék-fehérek sikerére…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik