Hírek

Real-Juve-PSG, a nyerő trió

Ezúttal Halmosi Pétert, a Szombathelyi Haladás csapatkapitányát kértük meg, hogy tippeljen. A válogatott balszélső szerint a madridiak örülhetnek majd a csúcsrangadó végén...

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.
Ezúttal Halmosi Pétert, a Szombathelyi Haladás csapatkapitányát kértük meg, hogy tippeljen. A válogatott balszélső szerint a madridiak örülhetnek majd a csúcsrangadón…

Dortmund-Sahtar Donyeck 1! -2,5!

– Azt gondolom, hogy a német bajnok kivívja a továbbjutást, sőt, megkockáztatom, hogy nem kap gólt a Borussia. A fanatikus drukkerek előtt 1-0-ra verik az ukrán együttest.

Manchester United-Real Madrid 2! +2,5!

– Bár soha nem rajongtam külföldi csapatokért, mégis e két alakulat áll hozzám a legközelebb. Szeretem nézni mind az United, mind pedig a Real játékát. Nagyszerű focisták alkotják mindkét alakulatot. Kiélezett mérkőzést várok, és madridi sikert! Benzemáéknak nagyon jót tett, hogy rövid időn belül kétszer is elverték az ősi riválist, ráadásul a második találkozón Mourinho mester pihentetni is tudta több sztárját. Ronaldo nagyszerű formában van, és ez döntő lehet. 1-2 lehet a vége!

Bolton-Blackburn 1! -2,5!

– Két izmos középcsapat lép pályára, mindketten jobb szezonban bíztak. Esélyük sincs a visszajutásra, mégis öldöklő küzdelmet várok. Nagyon szurkolok Bogdán Ádámnak, remélem, nem kap gólt. Most a Bolton van jobb passzban, úgyhogy nyernek, mondjuk 1-0-ra!

Juventus-Celtic (0-1)1!

– Már az első mérkőzésen eldőlt a továbbjutás, ennek ellenére a torinóiak nem okoznak csalódást szurkolóiknak. Kettővel biztosan elverik a lelkes skótokat….

PSG-Valencia 1!

– A franciák rendesen beerősítettek, remek csapatuk van. Ancelotti mester együttese előnyből várhatja a visszavágót, és szerintem megint legyőzik a Valenciát. Kettős sikerrel lépnek tovább Ibrahimovicék!

Tottenham-Inter X! Mindkét fél betalál: IGEN!

– Az Európa Liga legnagyobb rangadóját Londonban rendezik. A sarkantyúsok jó formában vannak, míg a milánóiak kicsit szeszélyesek. A hétvégén már égtek 2-0-ra Cataniában, aztán végül Palacio vezérletével fordítani tudtak. Ma is szereznek gólt az olaszok, és szerintem kapnak is, ismerve a védelmüket, no és Bale-ék formáját. Úgy érzem, a döntés a visszavágóra marad, 1-1 lesz a White Hart Lane-en!

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik