Hírek

Levadásszák a delfineket?

A Pescara a Lazióhoz, a Lens a Monacóhoz látogat ma este...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Zárónap!
Mai menünk:
Lazio-Pescara
West Ham United-Tottenham
Udinese-Napoli

Lazio-Pescara 1! (0-1) 1! +2,5!

úgy tűnik, a rómaiak kijöttek a gödörből, és ezúttal a delfinek ellen bizonyítják, hogy igen is a dobogón van a helyük!
A 26. forduló előtt a 4. helyen tanyáztak a kékek, 25 fellépésen szerzett 44 pontjukkal. Az Olimpicoban masszívak Candreváék: 9-2-2 a mérlegük, csak a Genoa és a Chievo nyert náluk, a Torino és a Napoli egy ponttal trét haza a fővárosból.
Hernanesék az elmúlt 5 játéknapon képtelenek voltak nyerni, így nem is csoda, hogy lecsúsztak a dobogóról. A fővárosiak odahaza kikaptak a veronaiaktól, ikszeltek a Napolival, idegenben pedig megégtek Genoában és Siénában, egy pontot gyűjtöttek a sereghajtó Palermónál. A csapnivaló forma azonban úgy tűnik, a múlté, hiszen a kékek csütörtökön továbbjutottak az EL-ben, miután hazai pályán 2-0-ra verték a Mönchengladbachot. Kellett is a siker a rómaiaknak, hiszen a ma esti meccset követően nagyon kemény széria vár Floccariékra: néhány héten belül találkoznak a Juvéval, a Firenzével, a Milannal, és akkor még a derbiről nem is beszéltünk…
Vladimir Petkovic vezetőedző nem számíthat a ma esti találkozón Brocchira, Kloséra, Maurira és Stankeviciusra sérülés miatt, Ciani pedig eltiltását tölti.
A Pescara újoncként vágott neki a bajnokságnak, én olybá tűnik, egyelőre nagy falat az élvonal a delfineknek. A kék-fehérek jelenleg a 19., kieső helyen állomásoznak, 21 pontjuk van, öttel kevesebb, mint a vonal felett álló Genoának. Idegenben 2-2-8 a mérlege, 8-27-es borzalmas gólaránnyal. Csak Cagliáriban és Firenzében tudtak nyerni Weissék. Az elmúlt hat játéknapon viszont nem bírtak nyerni, és csak egy ikszre futotta erejükből (Palermo 1-1).
És akkor a hiányzókról: nem lesz ott a mai meccsen Weiss és Blasi eltiltás miatt, D’Agostino, Zanon, Sforzini és Togni pedig sérüléssel bajlódik.
Ősszel Pescarában a Lazio nyert 3-0-ra. És ezt az eredményt ismételten el tudnánk képzelni. A nemzetközi porondon elért siker jót tett a fővárosiknak, akik most már a bajnokságban is visszatalálnak a helyes útra, amely a dobogóra vezetheti őket…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Monaco-Lens 1!

Szenzációs formában van a listavezető, amely nem hibázik ma este sem. A pontok a II. Lajos Stadionban maradnak!
A 26. forduló zárómeccsét a hercegségben rendezik: a középcsapatnak számító Lens látogat a piros-fehérekhez. Touréék 50 pontig jutottak 25 mérkőzésen, odahaza 6-6-1-es sorukból annyi mindenképpen leszűrhető, hogy feltűnően sok meccset adtak ikszre. 24-13-as gólarányt hoztak össze saját stadionjukban, csak kétszer nem találtak a kapuba.
Germainék december elején kaptak ki legutóbb, azóta viszont szenzációs formát mutatnak. A legutóbbi három bajnokiját megnyerte a társulat, legutóbb Dijonból hozták el a három pontot Ranieri mester fiai. Az üldözők közül a Nantes és a Caen is nyert, így fel is jöttek 2-3 pontra az éllovasra.
Az ellenfél a liga egyik döntetlenkirálya lesz: a sárga-pirosak immár 12 reminél járnak, idegenben hatszor osztozkodtak meg a pontokon. Mérlegük a túrákon 3-6-3, összességében pedig a 10. pozíciót foglalják el 36 egységgel.
Ami a társulat formáját illeti: az idén mindenből kettőt gyűjtöttek be a fiúk. Két iksszel nyitottak, majd a hazai meccseiket hozták, idegenben viszont betliztek. Két vereségét felsőházas gárdák otthonában szenvedte el a Lens, és ha ebből indulunk ki, akkor ma sem terem sok babért a vendégeknek…
Az egymás elleni mérlegük nagyon kiegyensúlyozott, feltűnően sok az iksz (13-17-10). Tavaly ponttal távozott a II. Lajos Stadionból a Lens, ám ma szerintünk nem jár szerencsével. A Monaco nagyon egyben van, és nyerési kényszerben lép pályára. A motiváltabb házigazda otthon tartja a pontokat!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik