Hírek

Barca-Sevilla döntő lesz!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Sztártipp rovatunkban ezúttal a Paks játékosát, Bori Gábort láttuk vendégül.

West Ham United-Tottenham 2x!

A londoni rangadón a vendégek az esélyesebbek, Bale remek formában van. Azt gondolom, hogy bár a kalapácsosok nem rosszak otthon, ma nem nyernek. Egy pontot legalább elvisz a Tottenham!

Udinese-Napoli 2!

Bár mostanság nem túl meggyőző a déli együttes, ma szerintem nyernek Cavaniék. Az Udinese hazai pályán mindenkire veszélyes, ám ezúttal Di Nataléék nem szereznek pontot…

Barcelona-Real Madrid 1! +2,5! (Király Kupa elődöntő, visszavágó)

Bár nagy Real-rajongó vagyok, ezúttal sajnos kikap a csapatom. A Barca a Camp Nouban nem ismer kegyelmet, szerintem gólgazdag meccsen a madridi iksz után a katalánok kivívják a továbbjutást.

Bologna-Fiorentina 1x!

Mindkét alakulatnak szüksége van a pontokra, bár más-más cél vezérli őket. A Bologna szerintem otthon elkaphatja a lilákat! Azt érzem, hogy nem nyernek a firenzeiek…

Everton-Oldham 1! (0-1) 1! (FA-kupa, megismételt mérkőzés)

A kiscsapat már okozott meglepetést a sorozatban, elég, ha csak a Liverpool kiejtését említem. Az első mérkőzésen nagyot küzdött az Oldham, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen döntetlenre mentették a meccset. Ma azonban véget ér számukra a sorozat. Ha az Everton az elején már betalál, akkor kettővel is nyerhetnek a hazaiak.

Sevilla-Atletico Madrid Ki jut a döntőbe: SEVILLA (Király Kupa elődöntő, visszavágó)

Az első mérkőzésen 2-1-re a fővárosiak nyertek, ám az idegenben lőtt gól sokat érhet a délieknek. Azt gondolom, hogy a Barca mellett a Sevilla jut a fináléba. Ledolgozzák Reyesék a hátrányt!

Olvasói sztorik