Hírek

Túrán a denevérek!

Ma a Zaragoza-Valencia és a WBA-Sunderland meccset veséztük ki...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Mai menünk:
Palermo-Genoa
Zaragoza-Valencia
Nancy-St. Etienne

Zaragoza-Valencia 2x!

A BL-re hajtó vendégek pontokkal térhetnek haza Aragóniából!
A 25. fordulóra hangolnak a csapatok a La ligában. A hazai alakulat nagy bajban van… A fehér-kékek a 17. helyre csúsztak vissza, 24 pont áll a nevük mellett. Manolo Jimenez alakulata a La Romaredában gyengén szerepel, mérlege 3-1-7, csak az Osasuna-Sevilla-Depor hármast sikerült elverniük, az Espanyol ponttal távozott Aragóniából.
Carmonáék nagyon rossz sorozatban vannak: az idén 7 bajnokit játszottak, és két iksz mellett ötször is zakóztak. Mindössze három gólt rúgtak, viszont kaptak 10-et. Az elmúlt héten Pamplonába látogattak, és a kiesési rangadót is elbukták Jose Mariék.
És a mai meccsre sem tudja a legjobb csapatát pályára küldeni a szakmai stáb: Romaric, Obradovic, Zuculini, Alamao és Carmona is sérült. Szóval, nem lesz egyszerű dolga a gárdának ha végre pontot, pontokat akar szerezni. Mert a veszélyes zónához egyre közelebb kerülnek Helder Postigáék, a kieső helyen tanyázó Celtával szemben immár csak négy egység a fórjuk…
Ráadásul egy élcsapat ellen kellene kikecmeregni a gödörből. Igen, a Valencia már élcsapatnak számít – nem volt ez azonban mindig így az idei kiírásban… Pellegrinoval a kispadon a denevérek sokat botladoztak a bajnokságban, mígnem a tulajdonos megunta a szerencsétlenkedést. Hiába a BL-csoportkörből való továbbjutás, menesztették a klub egykori játékosát, és Valverde mesterre bízták a szakmai munkát. A vehemens tréner be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a középmezőnyből immár az 5. helyre hozta fel a gárdát!
Soldadoék tehát elkapták a fonalat, mondjuk ezt annak ellenére, hogy a brigád búcsúzott a Király Kupától (Real), és bizony a BL-ben is meleg a pite, miután a Mestallában győzni tudott a PSG. A La Ligában viszont minden jól alakult Jonasék számára: egy Real elleni nagy zakót leszámítva kiválóan menetelnek, immár 40 pontjuk van, mindössze két pontos hátrányban a legrangosabb kupasorozatot selejtezőjére feljogosító pozíciótól… Kell ennél nagyobb motiváció? Szerintünk nem!
Az elmúlt négy bajnokijukon veretlenek maradtak Feghouliék, közben pontot csentek a Barcától is. Az eleinte har,atgyenge idegenbeli mérleget is kezdik rendbe rakni a fiúk: immár 4-2-5 a soruk, ám az utolsó négy túrájukon győzedelmeskedtek! És kik ellen is győztek? Mind a négy gárda a veszélyes zóna tagja: Osasuna, Granada, Depor, Celta…
Ami a hiányzókat illeti: Valverde nem vetheti be a sérült Ramit, valamint a Mallorca ellen kiállított Tino Costát.
7-12-18 az egymás elleni mérlegük zaragozai szempontból. A La Romaredában tavaly a Valencia győzött, előtte viszont kétszer a házigazda. Döntetlent már hat éve nem játszottak a felek ebben a felállásban.
Az az érzésünk, hogy nem ma támad fel a Zaragoza! A Valencia remek formában van, és a nagyobb tudás kijön a kilencven perc során. Bízunk a vendégekben, ennek megfelelően a tippünk: 2(x)!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

WBA-Sunderland 1(x)! +1,5! +2,5!

A birminghamiak egyik kedvenc ellenfelükkel találkoznak ma délután: a fekete macskák az elmúlt években rendre alulmaradtak a csíkosakkal szemben. Ma is ebben bízunk…
A 27. forduló a 9. helyen találta a WBA-t 37 ponttal. A társulat állhatna lényegesen jobb pozícióban is, ám ahhoz nem szabadott volna az év végén ilyen mély gödörbe süllyednie…
December 26-án még nyertek egyet a QPR otthonában, a Loftus Roadon, aztán viszont jött a hullámvölgy: hat nyeretlen meccs zsinórban, és ebben a periódusban mindössze egy pont jött össze. Ilyen borzalmas előjelekkel utaztak Lukakuék az Anfield Roardra… És akkor jött a csoda! A vörösök otthonában taktikus játékkal, remek kapusteljesítménnyel, no és nem kis szerencsével sikerült győznie a WBA-nak (0-2)!
Kellett is a három pont Longéknak, hiszen az EL-t érő helyről rendesen megindultak a lejtőn. Most tehát a 9.-kek, a The Hawthorns-ban 7-2-4-es sort tudnak felmutatni. Steve Clarke legénységét a Manchester City, a Stoke, a Fulham és a Tottenham verte el, viszont pont nélkül távozott tőlük például a Liverpool és a Chelsea is.
Minden bizonnyal a középmezőnyben végeznek majd a csíkosak, kiesési gondjuk nem lesz, és a felsőházi csapatokra sem jelentenek majd veszélyt.
Popov eltiltás, Gera és Thorne sérülés miatt nem lehet ott a mérkőzésen.
A Sunderland sem remekel mostanság, mindössze a 13., neve mellett 29 egység áll. Idegenben 3-4-6-os mérleggel rendelkezik, a Fulhamnél, a szenteknél és a Wigan-nél nyertek, utolsó sikerüket január közepén aratták.
Fletcherék az elmúlt három bajnokin nem nyertek, kikaptak az Arsenaltól és a Readingtól, otthon remiztek a Swansea-vel. Azért ebből a három mérkőzésből többet reméltek a drukkerek…
Martin O’Neill együttesének össze kell szednie magát, hiszen a veszélyes helyzetben lévő alakulatok szedegetik a pontokat. És a Sunderland előnye a már vonal alatti Readinggel szemben mindössze 6 pont…
Brown, Rose, Cattermole és Mc.Clean sérült, utóbbi két játékso szerepeltetésére azért van esély.
2007-óta nem nyert Briminghamben a Sunderlend, ráadásul az elmúlt pár évben rendre oda-vissza verte a piros-fehér-feketéket a WBA. És azt gondoljuk, hogy ezúttal is a West Brom szerzi meg a három pontot. Húzzuk be a hazait!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik