Hírek

Holland kaland!

Ha péntek, akkor irány a tulipánok földje!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Mai menünk:
Freiburg-Frankfurt
Athletic Bilbao-Real Sociedad
Volendam-Sparta Rotterdam

Volendam-Sparta Rotterdam 1(x)! +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Rangadót rendeznek a holland második vonalban: gólokkal, no és hazai eséllyel kalkulálunk!
A Volendam 20 fordulót követően az 5., osztályozós helyen állnak 35 ponttal. A tabella nagyon szoros, többen is hajtanak a rájátszásra. Ebből adódóan minden egységre szükségük van a házigazdáknak, akik hazai környezetben rapszodikusan teljesítettek. Még nem ikszeltek, 7 meccset megnyertek, négyet viszont elbuktak – még nem ikszeltek. A 27-18-as a házi gólaránya, mindössze kétszer nem találtak a kapuba saját közönségük előtt.
A 2013-as esztendőben remekelnek Tuypék: négy fellépésükből hármat behúztak, egyet pedig döntetlenre adtak. Az elmúlt két játéknapon igazán elemükben voltak a sárgák, 10 találatot jegyeztek, nyertek például a feljutásra ácsingózó Maastricht otthonában (3-4).
A vendégekre sem lehet panasz, az élen állnak, 20 fellépésen 42 egységet zsebeltek be. Az idén eddig háromszor mérettek meg, és mindannyiszor nyertek! A múlt héten az FC Eindhoven járt náluk, és a vendégeket nem érte sikerélmény: Calabroék egy hatost rajzoltak a sereghajtónak.
Idegenben viszont olykor hajlamos szárnyaszegett produkcióra a piros-fehér-fekete egység: 4-2-4-es sorából legalább is erre lehet következtetni. Legutóbb ugyan győztek az Almere City stadionjában, ám előtte a Veendam és az Excelsior is megtréfálta őket…
A Kras Stadionban jobbára a hazaiak sikerével végződtek a találkozók, és ma is bizalmat szavazunk a Volendamnak! Emellett egy-egy gólra jók lehetnek a csapatok, és könnyen jöhet a +2,5-ös opció is!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

De Graafschap-Veendam 1! +2,5!

A kék-fehérek szinte mindig elverik a lelkes Veendamot. Miért tennének ma kivételt?
A hazaiak a 22., a vendégek a 21. meccsükre készülnek. A kék-fehérek az 6. pozíciót foglalják el 35 ponttal, a De Vijverberg-ben viszont eddig kissé vérszegényen teljesítenek: 3-5-2-es mérlegük semmiképpen sem nevezhető tekintélyesnek.
Viszont a formája remek, november vége óta nem talált legyőzőre, az említett 9 meccses szériában 19 egységet húzott be. Az idén négy bajnokit játszottak Jansenék, kettőt megnyertek, kettőt ikszre adtak.
Motivált lesz a hazai együttes, hiszen szívesen visszajutna a legmagasabb osztályba a De Graafschap. E cél eléréséhez győznie kell, hiszen még nincsen jelenleg osztályozós helyen.
Az ellenfélnek különösebb izgulni valója nincsen, ugyanis a 10., 20 ütközetben 28 pontig jutva. Előrelépésre nem nagyon van esélye, viszont a kiesni nem lehet a ligából. A fekete-sárgák 3-2-4-es mutatót hoztak össze a túrákon, ehhez 12-12-es gólarány társul.
Overtoomék formájáról nehéz bármit is mondani, ugyanis igencsak szeszélyesek. A legutóbbi csatájukat bebukták Maastrichtban, előtte viszont verték az Almere-t, ugyanakkor nem bírtak hazai környezetben a gyengécske emmeniekkel. Ki érti ezt? mi nem nagyon…
Ha összeakad e két alakulat, abból még nem jött ki jól a Veendam. Az eddigi 9 mérkőzésük közül 6-ot nyertek a kék-fehérek, háromszor pedig remiztek a felek. A De Vijverberg-ben eddig négyszer vizitáltak a fekete-sárgák, és egy hét évvel ezelőtti pontszerzésen kívül háromszor kikaptak.
Ma a hazaiak megint nem ismernek majd kegyelmet, és megnyerik a mérkőzést! Húzzuk be a hazai sikert!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik