Hírek

Bajorok Londonban!

Ma az Ipswich-Watford és az Arsenal-Bayern meccset veséztük ki...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Mai menünk:
Ispwich-Watford
Arsenal-Bayern München
Porto-Malaga

Ipswich-Watford 2x! Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Folytatódik a piros-sárgák remek sorozata? Vagy a hazaiak tesznek egy újabb lépést a veszélyes zónától való elszakadásra? Ezekre a kérdésekre keressük a választ…
A 33. fordulóban mérkőznek meg a csapatok egymással. Míg a hazaiak a bennmaradásért küzdenek, addig a vendégek a feljutásra hajtanak. A kék-fehérek nincsenek biztonságban: a 18. pozíciót foglalják el 38 egységgel, mindössze néggyel gyűjtöttek többet a már vonal alatti Barnsley-nál. Odahaza, a Portman Road Stadium-ban 5-5-6-os mérleget hozott össze Mick McCarthy legénysége, ehhez 22-22-es gólarány párosul. A brigád borzalmasan teljesített eleinte otthon: november elejéig képtelen volt nyerni saját közönsége előtt.
Később azért összekapták magukat Chopráék, a két legutóbbi hazaijukat úgy nyerték meg, hogy még csak gólt sem kaptak (Middlesborough 4-0, Blackpool 1-0). Idegenben viszont rendre kikapni jártak Murphyék, így nem is csoda, hogy nem tudtak előrelépni a tabellán.
A gárda védelme igencsak gyenge, ezt az 52 kapott találat méltán tükrözi. Csak két alakulat szedett be nála több gólt. És még valami: a -18-as találati mutatója a leggyengébb az egész mezőnyben. Ami Campbellék mellett szólhat, az az elmúlt hetekben mutatott viszonylag kiegyensúlyozottabb teljesítmény, és már a hátsó alakzat sem teljesen átjáróház jellegű. A január közepe óta lejátszott hat bajnokin mindössze négyszer kapituláltak.
A Watford sem a védelméről híres, ám a csatárosra eddig zömében helyrehozta a dolgokat. Zola mester alakulata ennek köszönhetően az előkelő 3. helyen állomásozik, a 2. Hull mögött csak három pont a lemaradása. Jelenleg 56-nál járnak Deeney-ék, idegenben egészen parádés 9-2-5-ös mérleggel. És akkor a gólok: vendégségben 36-24-es a találati mutatója, ezzel a legtermékenyebb támadósor a watfordiaké (összességében 64-nél járnak, ami 32 fellépésen pont kettes átlagot jelent…).
Az élvonalra hajtó együttes formája rendben van, 7 meccsen 16 egységig jutott, csak egyet vesztett: nagy meglepetésre Bristolban maradt pont és gól nélkül a piros-sárga alakulat. A hétvégén Birmingham-ben jártak Abdiék, és ha már arra volt dolguk, toltak is egy sima négyest a kékeknek.
23-szor játszottak over-meccset a vendégek, idegenben csak Balckburnben és Bristolban nem sikerült betalálniuk….
Az egymás elleni mérleg Watford-fölényt mutat, az Ipswich otthon 2004 óta nem verte meg a vendégeket. Szerintünk ma sem diadalmaskodnak a kék-fehérek, x2-ben elmegy a történet. Várunk még gólokat, és ismerve a védelmeket, mindkét háló megzörrenhet. Sőt, összességében összejöhet a 3 találat is, csak úgy, mint ebben a felállásban oly sokszor…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Arsenal-Bayern München 2x! +2,5!

Bombaformában várja az ágyúsok elleni összecsapást a Bayern! Gólt várunk a bajoroktól, no és abban bízunk, hogy nyernek Müllerék Londonban!
Nincs jó formában az Arsenal: Arsene Wenger alakulata búcsúzott a Ligakupától, az FA-kupától, a bajnoki cím megszerzésére sincs esélye… Azért ennél jobb szezonban bíztak az ágyúsok drukkerei. Egyszerűen képtelen a folyamatos jó teljesítményre a gárda: a Premier League-ben ugyan négy mérkőzés óta veretlen az alakulat, ám az FA-kupában a másodosztályú Blackburn az Emirates-ben ejtette ki a társulatot.
Vermalenék ugyan még odaérhetnek a dobogóra, ám az is előfordulhat, hogy még az EL-t érő 5. pozíció sem jön össze Cazorláéknak. Odahaza 7-3-3-as sort hoztak össze a bajnokságban, A Chelsea, a Swansea és a Mancy nyert nála.
A BL-ben a B-jelű kvartettbe nyert besorolást: a Schalke mögött, az Olympiacost és a Montpelliert megelőzve lépett tovább a legjobb 16 közé. Az Emirates-ben a franciákat és a görögöket verték Podolskiék, viszont a németek három ponttal távoztak Londonból.
Az Arsenal nagyon régen nem nyert trófeát, és tartunk tőle, hogy az idén sem járnak sikerrel Giroudék… Sőt, már az is nagy bravúr lenne, ha a legjobb nyolc közé masíroznak a brigád…
Mert az ellenfél a Bayern München lesz: a német sztárcsapat elképesztő formában várja a londoni ütközetet, az idei öt bajnokijukat úgy nyerték meg, hogy még csak gólt sem kaptak Müllerék!
Josef Heynckes együttese 22 fordulót követően immár 15 ponttal vezet a bajnokságban, a salátástálat már nem lehet Gomezéktól elvenni. Az ősz tréner elképesztő kellemes helyzetben van: Robben csereként is góllal szállt be a Wolfsburg ellen – a nagy dilemma az, hogy vajon a holland maradjon a padon, vagy a Robery-Müller párosból maradjon ki valaki…
Attraktív támadójáték jellemzi a münchenieket, 22 meccsen 57 gólt termeltek a Bundesligában, a BL-ben pedig 6 csatában 15-ször voltak eredményesek Mandzukicék… Idegenben 1-1-1-es sort hoztak össze az F-csoportban: meglepetésre kikaptak a BATE-nél, ikszeltek a Mestallában, nyertek Lille-ben. Minden túrán vágtak egyet azért…
A bajorokat nem zavarta meg, hogy talán túl korán bejelentették: nyártól Guardiola irányítja majd a szakmai munkát. A piros-fehéreknél folytatódott az addigi teljesítmény: tulajdonképpen nincs ellenfele odahaza Dantééknek.
Az elmúlt évben egészen a döntőig meneteltek Schweinsteigerék, ám ott hazai környezetben buktak a Chelsea-vel szemben. Most azt gondoljuk, hogy a német elitalakulat továbblép a nyolc közé!
Ehhez pedig az kell, hogy Neuerék ne kerüljenek hátrányba az első mérkőzésen! Mindkét alakulat remek támadókkal rendelkezik, így gólokkal is számolhatunk. Ugyanakkor abban szinte biztosak vagyunk, hogy a Bayern nem kap ki, sőt, jó eséllyel nyer majd az Emirates-ben!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik