Hírek

Új kapussal edz a Jászberény

Bostyán Ernő Komlón is játszott már, ami Jászberénytől 230 kilométerre fekszik. A csapatnál remélik, hogy a hálóőr jól véd majd a Jászság fővárosában is.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jászberény megyei I. osztályban szereplő felnőtt labdarúgó csapata gőzerővel folytatja felkészülését a tavaszi pontvadászatra. Ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, edzés-edzés hátán, és felkészülési meccsek sorozata szerepel a repertoárban. Múlt szerdán az NB III. egyik élcsapatát, a Turát fogadták. 4-3ra kikaptak, elsősorban azért, mert helyzetek sokaságát puskázták el.
Ezzel együtt is nagyon jó szolgálta a felkészülést a Tura elleni meccs, hiszen egy magasabb osztályban játszó alakulat ellen tesztelhették a tudásukat. A vezetők közben építgetik a csapatot, most éppen egy új kapussal bővítették a keretet. Bostyán Ernő Vecsésen és Komlón is védett a korábbi években. A jászberényi csapatnál remélik, hogy a hálóőr jól érzi majd magát náluk, és ezt a meccseken mutatott teljesítménye is igazolja majd.

A múlt szombati edzőmeccsen – ahol a szintén megyei I. osztályban szereplő Jászárokszállás volt az edzőpartner – már ő védte a JSE kapuját. A szomszédváros ellen az alábbi játékosok léptek a műfüves pályára: Bostyán – Német N. (Tóth M.), Lukácsi L., Litkei B., Kalóz Á. – Szerencsi – Hájos N., László K., Nagy F., Varga V. (Nagy Cs.), – Német Gy.

A jászberényi klub vezetőedzője, Vigh Tibor elmondta, hogy Gacs Gergő sérülés, Juhász Tibor és Gulyás László pedig, munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott megjelenni a mérkőzésen. A találkozót ennek ellenére megnyerte a csapat 3-1-re.

Vigh Tibor elmondta, még hogy egy középpályás védő leigazolásán szorgoskodnak, mert Nagy Gábort porcleválás miatt megműtötték és egy jó darabig nem áll rendelkezésre. Egyelőre még nincs kiszemeltjük, de így is helyt álltak legutóbbi magasabb osztályban szereplő csapattal vívott edzőmérkőzésükön. A Jászapátit fogadták, és csak 1-0-ra kaptak ki az NB-III Duna csoportjának dobogósától.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik