Hírek

Jászjákóhalmán cél a dobogó

Jászjákóhalmán elégedettek az eddigiekkel, de céljuk továbbra is a ...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jászjákóhalmán elégedettek az eddigiekkel, de céljuk továbbra is a dobogó, a megyei harmadosztályban. Igaz ehhez támadásban javulniuk kell.

A megyei harmadosztályban játszó Jászjákóhalma még a szezon előtt olyan tervet dolgozott ki az őszi bajnokságra, amellyel könnyedén vették az akadályok többségét. Ennek köszönhető a pontvadászatban elfoglalt negyedik helyük, amellyel elégedettek, mert így megmaradt a lehetőségük arra, hogy a bajnokság végén ott legyenek a dobogón.

Úgy gondolják, hogy a gárda védőmunkája megfelel az elvárásoknak. Szükségük is van erre, mert a támadójáték egyelőre még döcög. Hogy ennek mi az oka, egyelőre kutatják, de bíznak abban, hogy tavasszal a gólfelelőseik eredményesebbek lesznek a korábbiaknál.
Az edzéseken is kiemelt feladat a támadófigurák begyakorlása. A támadósort a csapat vezetői megerősítették Farmosról visszaigazolták Urbán Ferencet. Sajnos László Dezsőről le kellett mondaniuk. A csapat eddigi egyik erőssége ugyanis a megyei első osztályban szereplő Jászárokszállás csapatába igazolt. A focista döntése persze érthető, hiszen két ligával feljebb lépett.

A jákóhalmiak február tizedikén kezdték a felkészülést a tavaszi szezonra. Hetente kétszer tréningeznek, és egy edzőmérkőzés is szerepel a programban.

Olvasói sztorik