Hírek

Hétfői góllesen…

Ma Hollandia és Franciaország felé vesszük az irányt...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!
Mai menünk:
Siena-Lazio
Dijon-Monaco
Manchester United-Reading

Cambuur-FC Eindhoven 1! +2,5! +3,5!

A Cambuur a minap megtréfált minket maastrichti sikerével. Ezúttal viszont a sárgákra fogadunk, akik otthon gólgazdag meccset vívnak majd – reményeink szerint…
A holland másodosztályban 18 fellépést követően a hazai együttes az 5. helyen áll, 33 pontjának zömét odahaza szerezte (7-1-1). Ilyen remek hazai mutatóval csak a listavezető büszkélkedhet. Gólaránya saját közönsége előtt 23-14, mindössze egyszer fordult elő, hogy csak egy gólt termeltek, a többi csatában még termékenyebbek voltak a fiúk.
Hemmenék a feljutásra gyúrnak, ezt vélhetően már csak osztályozón tudják majd kivívni. Ám ehhez is még pontokra van szükségük, ugyanis az 5. De Graafschap még egy egységgel megelőzi. Viszont a Cambbur mellett szól, hogy riválisainál két mérkőzéssel kevesebbet játszott. ha ezeket behúzza, máris a dobogón találhatja magát…
A télies idő miatt az idén eddig mindössze két tétmeccs van a srácok lábában: a listavezetőnél peches körülmények között kaptak ki, pénteken viszont az MVV otthonában a hajrában lőtték meg a győzelemhez szükséges találatokat. Erős csapat otthon a Cambuur, amely nem veszíthet pontot kiscsapatok ellen…
Mert a vendége ezúttal egy kiscsapat lesz, ez vitathatatlan. Az FC Eindhoven tuti, hogy bennmarad, ám ez az AGOVV kizárásának köszönhető, nem pedig a saját jó teljesítményének… A gárda egy esztendeje még a feljutásért vívott osztályozót, most viszont szégyen szemre a 17. helyen kullog.
A kék-fehérek 20 találkozón 14 egységig jutottak, idegenben pedig a legkellemesebb ellenfelek kategóriájába tartozik: 0-4-7 a mutatója, 12-29-as gólaránnyal megspékelve. Vendégségben 8-szor jött a +2,5-ös opció…
A formája pocsék, pénteken egy hatosba szaladt bele, igaz, előtte értékes ikszet ért el a De Graafschaf vendégeként. Összességében viszont tényleg gyengén nyomják a hangulatos nevű Van der Hurk A.-ék:)
AZ egymás elleni mérlegük nagyon kiegyensúlyozott, ebből nem érdemes kiindulni. A pillanatnyi forma egyértelműen a hazaiak mellett szól, és ugye a gólokról sem szabad megfeledkezni. Három-négy találat simán összejöhet ezen a meccsen, az már egyszer tuti!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Dijon-Monaco Félidei eredmény: X! X!

Rangadót rendeznek a francia másodosztályban: a 7. fogadja a listavezetőt. Döntetlengyanús meccset érzünk…
A 7. helyről várja a folytatást a Dijon, amely 24 meccsen 40 pontig jutott, ebből odahaza 27-et zsebelt be (8-3-1). Félelmetes mutatóján az egyetlen fontot az Auxerre okozta, de annak már lassan négy hónapja.
Jó esélye van a brigádnak az előrelépésre, ugyanis a 2. Nantes 45-nél jár… A vörösök formája kicsit szeszélyes: az idén 6 mérkőzésből négy siker és két zakó a mérlege, bár mindenképpen mellettük szól, hogy az utolsó két találkozóján diadalmaskodott, ráadásul idegenben. Ami ugye feltűnő, hogy “emberemlékezet” óta nem remizett, ami a francia második ligában különösen ritka dolog…
Az ellenfél az éllovas Monaco lesz, amely az elmúlt hetekben amiatt került a címlapokra, mivel a tréner neve felvetődött az edzőt kereső Rómánál. Ranieri korábban dolgozott már a farkasoknál, ám egyelőre úgy tűnik, marad a hercegségben.
Ahol jó munkát végez, elvégre is vezet a Monaco: 47 pont áll a hercegségbeliek neve mellett, idegenben 7-2-2-es masszív mérleget produkálva. A formájukra nem lehet panasz, mivel az elmúlt hét összecsapásukon nem találtak legyőzőre.
Germainék nem nyugodhatnak meg, hiszen a 4. helyezett Caennel szemben mindössze három pont a fórjuk. Szükségük van minden egyes egységre, és szerintünk ma gazdagodnak is eggyel!
Azt gondoljuk, hogy szünetig nem jutnak döntésre a felek, és abban is reménykedünk, hogy a végén is döntetlent mutat majd az eredményjelző-tábla… Próbálkozzunk meg egy X-szel!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik