Hírek

Góliszony a Betisnél

Ma az Espanyol és a Feyenoord esélyeire hívjuk fel a figyelmet. Előbbi a Betist fogadja, utóbbi a Zwollénál vendégeskedik...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Mai menünk:
Fiorentina-Inter
Sochaux-PSG
Valladolid-Atletico Madrid

Espanyol-Betis 1!

A forma egyértelműen a hazaiak mellett szól, emellett a vendégek gólvágója továbbra is sérült. Az Espanyol behúzhatja a három pontot!
A 24. fordulót rendezik a hétvégén a hispán élvonlban. Néhány hete még sima kettest nyomhattunk volna erre az ütközetre, ám azóta nagyot változott a világ: a kék-fehérek az edzőváltást követően megtáltosodtak, eltávolodtak a veszélyes zónától, míg a zöldek hullámvölgybe kerültek, és már csak a 8. helyen tanyáznak.
Pochettino ment, Aguerro jött, és a váltás bejött a barcelonai gárdának. A mexikói szakember irányításával sorra nyeri a meccseit a brigád, egy vereséget könyvelhetett el az elmúlt két hónapban, ám az sem volt ciki, hiszen a Camp Nouban maradtak alul. Viszont ponttal tértek haza például a Bernabeuból, elverték nagyon a Bilbaót, és a riválisaikat egytől-egyig.
Az El Pratban 5-3-4 Verduék mérlege, sikereik közül négyet zsinórban húztak be december 20-ától! Hazai környezetben 18-19 a gólarányuk. A remek sorozat hatására fel is jöttek Sergio Garciáék a 13. pozícióba, 28 pontjuk van, a vonal alatt állomásozó Celta 20-szal vágott neki a játéknapnak.
Látva az Espanyol elmúlt néhány mérkőzését, nyugodtan kijelenthetjük, hogy Aguirre nemcsak eredményes, hanem látványos focit követel meg tanítványaitól. Simaoék idegenben sem adják fel a támadást, ezt legutóbb Bilbaóban bizonyították. Hazai környezetben pedig nekimennek derékül az ellenfélnek, és e lendület az elmúlt hetekben rendre pontokat ért Barcelonában.
Ami a hiányzókat illeti: Forlan és Baena nem áll rendelkezésre sérülés miatt, viszont visszatért az Afrikai Nemzetek Kupájától Wakaso.
A Betis nagyszerűen szerepel az idén, mondjuk ezt annak ellenére, hogy ez elmúlt hetekben elmaradtak az eredmények. Jelenleg a 8. helyen állnak a zöldek, és valljuk, ez a realitás. Álltak ennél lényegesen előkelőbb pozícióban is Pepe Mel fiai, ám miután a legutóbbi négy fellépésükön csak két pont jött össze, így nem is csoda a visszaesés.
Elsősorban a támadójáték döcög, Ruben Catsro kiesését nagyon megsínylették a zöld-fehérek. A sevillaiak 358 perce nem lőttek gólt! Ha ezen nem változtat a brigád, akkor még lejjebb csúszik a tabellán.
Idegenben 6-1-4-es a mérlegük, ám két utolsó túrájukat elbukták: Madridban vizitáltak, és előbb a Rayo, majd az Atletico mért rájuk verést.
És akkor a hiányzók: Ruben Castro, a zöldek házi gólkirálya nem lesz ott Barcelonában, mint ahogy Salva Sevilla, Martinez, Pozuelo és Vilarchao sem – valamennyien sérültek.
12-13-6 az egymás elleni mérlegük, 5 éve nem nyert a Betis az Espanyolnál.
Most sem nyernek a vendégek! Az Espanyol lendülete kitart, a vendégek pedig nem jönnek ki a gödörből. Azt gondoljuk, hogy a kék-fehérek otthon tartják a három pontot, és tovább lépegetnek fel a tabellán – elhagyva a veszélyes zónát…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Zwolle-Feyenoord 2! +2,5!

Nem hibázhat a bajnoki címre hajtó rotterdami együttes! Három pontért utazik a Feyenoord a Zwolléhoz!
A 23. játéknapot rendezik a holland élvonalban, és az általunk választott találkozó főszereplői győzelmi kényszerben lépnek pályára. Mert a Zwolle bizony veszélyes vizekre evezett, osztályozós helyre csúszott vissza, jelenleg a 16., 22 meccsen 20 pontot gyűjtve. Érdekesség, hogy vendégségben eredményesebbek a kék-fehérek, saját pályájukon mindössze 6 egységet szereztek (1-3-6), egyedül a NAC Bredát fektették két vállra, de annak is már három hónapja. Pontot még a Venlo-Heerenveen-Twente trió ellen gyűjtött, előbbi kettő nem feltétlenül számít nagy szónak (sőt..), de az utóbbi mindenképpen a bravúr kategóriájába tartozik.
És azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Avdicék a hazai pontokat a bajnokság második felében szerezték, és a 2013-as esztendőben okoztak már kellemes perceket a szurkolóiknak: 3-1-re verték a PSV-t Eindhovenben! A múlt heti, Twente elleni pontszerzés előtt viszont simán kikaptak Bredában a fiúk. Muszáj pontot, pontokat szerezniük, hiszen egy sikerrel elmozdulhatna az osztályozós helyről. Tömör a tabella: a 12. Waalwijk 23 egységnél járt a forduló előtt…
A Feyenoord 44 ponttal a 3. helyen állt 22 meccset követően, mögötte a Twente állomásozott, előtte viszont a listavezető PSV csak 3-mal vezetett, az Ajax ugyancsak 44-nél járt. Vendégségben viszont sebezhető Ronald Koeman alakulata: 5-2-4-es sora legalább is erre utal. Vereségeit viszont nagycsapatoknál szenvedték el Pelléék, a kicsiknél általában eredményesek a piros-fekete-fehérek.
A gárda formája biztató, Vilhenaák két sikerrel a hátuk mögött érkeznek Zwolléba, az Jsseldelta Stadionba. Ahová egyébként is szívesen látogat.
Eddig hatszor találkoztak a felek, és mindannyiszor a Feyenoord diadalmaskodott. ötször jött a +2,5-ös opció is…
Abban biztosak vagyunk, hogy mindkét alakulat motivált lesz, vélhetően mindkét fél betalál majd, és könnyen jöhet az over-opció. Húzzuk be a Feyenoord-sikert, egy másik szelvényen pedig a +2,5-öt!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik