Hírek

Feltámadt a Bremen?

A Werder a Freiburgot látja vendégül; Cardiffbe a Bristol látogat. Hazai sansz Németországban, gólvadászat Walesben!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Mai menünk:
Roma-Juventus
Werder Bremen-Freiburg
Malaga-Athletic Bilbao

Werder Bremen-Freiburg 1!

Hazai sikert várunk a Weser Stadionban!
Két középcsapat feszül egymásnak ma délután a Weser Stadionban. A hazai alakulat évek óta nem tud kilépni önmaga árnyékából, szeszélyesen teljesít, így nem képes az élmezőnyben végezni. Jelenleg a 11. helyen állnak a zöld-fehérek, 21 mérkőzésen 28 pontig jutva. hazai környezetben 5-2-3-as mérleget tudnak felmutatni, a Bayerntől, a Bayertől és a bajnok Dortmundtól kaptak ki saját pályájukon.
Petersenék formája igencsak kiszámíthatatlan az idén – is… Kezdtek egy 0-5-tel a Borussia ellenében, majd elutaztak Arnautovicék Hamburgba, ahol megint csak pont nélkül maradtak (3-2), aztán a jó passzban lévő Hannovert verték el, végül magabiztosan hozták el a három pontot Stuttgartból (1-4). Nagyon sok logikát nem lehet a produkcióban felfedezni, ám, ha optimistán vizsgáljuk az elmúlt egy hónapot, akkor a két sikerrel záródó sorozatot akár felszálló ágnak is tekinthetjük…
És bízunk is Schaaf mester seregében! Ekiciék általában nézhető focit játszanak, igaz, olykor azért szórakoztató egy-egy Bremen-meccs, mert a védekezés nem feltétlenül erőssége Prödléknek. 21 ütközetben 36-38-as gólarányt termeltek Hunték, a találkozóik 71 százalékán (15-ször) jött a +2,5-ös opció…
A gárda könnyen feljebb léphet a tabellán, hiszen az 5. helyezettől csak 3 egység választja el!
Ami a hiányzókat illeti: Selassie, Arnautovic, Wolf és Bargfrede sérüléssel küzd, így velük nem kalkulálhat a szakmai stáb.
A Freiburg remek szezont fut, az 5., EL-t érő helyről várja a folytatást. 31 pontig jutottak a piros-feketék, ám, mint említettük, nagyon szoros a tabella középmezőnye, tehát egy rosszabb széria után könnyen a 10. pozíció környékén találhatják magukat Christian Streich tanítványai.
Caligiuriék idegenben is kiegyensúlyozottan teljesítenek: 3-4-3-as a soruk, a Wolfsburgnál, Hannoverben és a Schalke stadionjában arattak teljes sikert. 11-10-es vendéggólarányuk arról tanúskodik, hogy idegenben annyira nem eseménydúsak a találkozóik. 10 fellépésük közül csak négyszer jött a +2,5…
A 2013-as esztendőt két 0-0-val kezdték Kruséék (Mainz, Leverkusen), majd kikaptak a gyengécske Hoffenheimtől, aztán nagy csatában, egy hajrában szerzett góllal húzták be a három pontot a Düsseldorffal szemben.
A gárdában Schmidt, Freis és Zuck sérült, így ők minden bizonnyal kihagyják a brémai kirándulást.
Az egymás elleni mérleg erőteljes zöld-fölényt mutat: 22-3-5 a mérleg. 1998-ban nyert legutóbb a Freiburg Brémában, de a pontszerzés is legutóbb majd 10 esztendeje jött össze (2004). Rendre gólgazdag meccseken diadalmaskodtak az északiak, az ősszel, fordított felállásban Hunték elhozták a három pontot Freiburgból.
Szimpatikus csapat a brémai, ám az elfogultság mellett szerintünk azért sikerült érveket is felsorakoztatni a hazaiak esélyei mellett. A zöldek elkapták a fonalat, és szerintünk folytatják jó sorozatukat. Húzzuk be a hazait, és azért brémai gólt mindenképpen várunk. Legalább egyet…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Cardiff-Bristol City +2,5!

Elszabadul a pokol a Cardiff Stadiumban! Három találat tuti, hogy lesz!
Alapjaiban más célokért küzdenek hőseink: a walesiek az élvonalba vágynak, a bristoliak meghosszabbítanák másodosztályú tagságukat. Nagyobb pénzzel az első kimenetre fogadnánk…
A kékek ugyanis vezetik a tabellát, 30 ütközetben 64 egységet zsebeltek be, hazai mutatójuk 12-1-1, gólarányuk 25-8, 9-szer játszottak over-meccset. Meglepetésre a sereghajtó Peterborough nyert nála, és az ugyancsak gyengécske Ipswich távozott ponttal.
Campbellék formájára nem lehet panasz, három idegenbeli meccsen 7 pontot húztak be, Leedsben és Blackpoolban is sikert arattak. Helgusonék egyenletes teljesítményt nyújtanak, 30 csatájukból 20-at megnyertek! Malky Mackay menedzser jól összerakta a walesieket, Bellamyék minden bizonnyal egyenes ágon feljutnak a Premier League-be!
A Bristol 31 találkozón 31 egységig jutott, így a 23., kieső helyről várja a folytatást. Idegenben 3-2-10-es csapnivaló mérleggel rendelkeznek a piros-fehérek, akik még nyugodtan reménykedhetnek: a bennmaradástól csak 3 pont választja el őket!
Január végétől három hazai meccsüket megnyerték, ám idegenben továbbra is akadozik a gépezet. Legutóbb Blackburnban jártak a fiúk, és kaptak ki 2-0-ra.
Idegenben január 1-jén lőttek legutóbb gólt Pearsonék, ez azért nem túl jó előjel a walesi túra előtt…
Az elmúlt években elszabadul a pokol, ha e két gárda találkozik: kivétel nélkül jött a +2,5-ös opció! És ezt várjuk ma is. Nyilván, a hazaiak az esélyesebbek, adjuk is a sikerüket, ám a gólok jobban fizetnek. Húzzuk be a +2,5-öt!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!