Hírek

Hispán-gall viszály!

A PSG ma a Mestallában lép fel, és szerintünk nem kerülnek hátrányba Ibráék. Az angol harmadik vonalban gólokra vadászunk...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Indul tippversenyünk, amely 25-éig tart! A fődíj természetesen ezúttal is pálinka!
Mai menünk, köszönet érte Janónak:
Doncaster – Milton Keynes
Celtic – Juventus
Valencia – Paris SG
A telitalálat 3, a kimenetel eltalálása 1 pontot ér.

Valencia-PSG Mindkét fél betalál: IGEN! X2!

Gólváltással kalkulálunk a Mestallában!
Két, igazán jó formában lévő együttes feszül egymásnak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Mestallában: a Valencia a PSG-t látja vendégül.
A hazai alakulat a bajnokságban immár az ötödik helyre kúszott fel. Igen, nagy dolog ez, hiszen Pellegrinoval a kispadján bizony esett-kelt sokáig a fehér-fekete társulat. Aztán érkezett Ernesto Valverde, akivel megtáltosodott a csapat. December eleje óta mindössze két bajnoki vereséget könyveltek el Soldadoék, igaz, a kupából kiestek a Reallal szemben. A brigád a Mestallában 7-2-3-as mérleggel büszkélkedhet, pontot csent a Barcától is. A Rayo elleni hazai kudarcot követően hét meccsen 5-1-1-es mutatóval rendelkezik, a legutóbb a Celta ellen győzött Valdez hajrában szerzett találatával (0-1).
A BL-ben kiegyensúlyozottabban teljesítettek a fiúk: a Bayern mögött magabiztosan szerezte meg a második helyet a Valencia, Feghouliék a BATE-t és a Lille-t is magabiztosan gyűrték le, egyetlen vereségüket az Allianzban szenvedték el.
A Mestallában eddig lejátszott meccsei közül csak kétszer nem lőtt gólt a valencia (Rayo, Real), ha ebből indulunk ki, akkor jó eséllyel ma is beköszönnek Costáék. Valverde egyébként is a támadófutball híve, meg ugye arról sem szabad megfeledkezni, hogy illene előnyt szereznie a hispán alakulatnak a párizsi fellépés előtt…
Az ellenfélnél ugyanis nem lesz egyszerű dolga a Valenciának. A gall elitalakulat immár hat ponttal vezeti a bajnokságot, 15-6-3-as összmérlege megsüvegelendő, idegenben mindössze egyszer kaptak ki (Nizzában, 2-1). És e zakó volt az utolsó a bajnokságban, december elseje óta ugyanis nem találtak legyőzőre Levezziék.
Az Ancelotti-legénység tehát menetel a bajnokságban és a BL-ben is. A csoportkörben egy portói vereséget követően ötöt nyertek zsinórban Ibráék, így a továbbjutásuk egy percig sem forgott veszélyben. Pastoréék 14 gólt szereztek a hat csoportmeccsen, idegenben egyedül a portugál bajnoknak nem tudtak gólt szerezni a piros-kékek.
Két, összességében jó formában lévő együttes találkozik egymással a Mestallában. Azt gondoljuk, hogy a vendégek nem szednek össze hátrányt az első fellépésen, és várhatóan be is veszik a valenciaiak hálóját. Ugyanakkor egy spanyol találat is benne van a pakliban. Ennek alapján választottunk két tippet: x2, valamint mindkét fél betalál!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Yeovil-Preston +2,5! +1,5! 1!

Gólokra vadászunk a League I-ban: a hazai gárda jó passzban van, szerintünk akár nyerhetnek is!
30 meccset követően a Yeovil áll jobban: jelenleg a 7. 51 egységgel, az éllovas Tranmere 56-tal vezet, és ha hozzávesszük, hogy a listavezető egy mérkőzéssel többet játszott, akkor még reményteljesebb a zöld-fehérek helyzete. A 6., osztályozós pozícióban lévő Brentford is 51-gyel áll, sőt, az 5. Sheffield United is épp ennyit gyűjtött.
Otthon, a Huish Parkban 8-2-5-ös mutatót hozott össze a gárda, gólaránya saját pályáján 24-16. 30 fellépése közül 20-szor jött a +2,5-ös opció… A társulat formája egyszerűen szenzációs! Elmúlt 10 találkozója közül mindössze egyet bukott el, hetet pedig megnyert! Nem csoda tehát, hogy ennyire feljöttek a csíkosak.
A vendégekről ilyen sok szépet és jót nem tudunk elmondani… A csapat mindössze a 17. 35 ponttal, és figyelnie is kell hátrafelé, ugyanis a veszélyes zónától csak 5 egység választja el.
Idegenben viszont nem rossz a gárda (5-4-5), ám a formája pocsék: január elsején a sereghajtónál győztek, azóta 4 ütközetben mindössze egyetlen pont…
Az összesített gólaránya 38-39, idegenben viszont csak négyszer nem voltak eredményesek. A Yeovil otthon háromszor maradt impotens…
Viszont ha egymással összeakadnak a csapatok, akkor elszabadul a pokol! 4 mérkőzésük közül mindannyiszor jött a +2,5, sőt, egyszer 5, egyszer pedig 7 találat esett… Még valami: mindig az aktuális pályaválasztó nyert…
Nos, kedves sporttársak, bízunk a gólokban, no és egy másik szelvényen a hazaiak esélyét is be lehet próbálni…

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik