Hírek

Rangadó a Serie B-ben…

Empoli előtt azonban elidőzünk egy kicsit az Anfield Roadon is...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Liverpool-WBA +2,5!

Legalább három gólt várunk az Anfield Roadon!
Bármily furcsa ezt leírni, de összességében két középcsapat randevúzik egymással ma este Liverpoolban. A hazai együttes 25 mérkőzést követően 36 ponttal a 8., az Anfield Roadon 6-3-3-as átlagos sorral. Az Arsenal, a Manchester United és az Aston Villa nyert nála, de az utolsó fiaskónak is már jó ideje (december 15.).
Ami Suarezék formáját illet: egészen biztató… A vörösök az évzáró QPR elleni diadallal egész jó szériát kaptak el, ebben az időszakban csak kétszer kaptak ki: a Manchestertől az Old Traffordon, amely a vállalható kategóriába tartozott, illetve a Oldhamtől az FA-kupában, amely már kevésbé…
Gerrardék az elmúlt hetekben két rangadót is vívtak, ráadásul idegenben. Előbb az Emirates-ben, majd a Manchester City vendégeként ért el 2-2-es döntetlent a brigád. Suarez és Sturridge is jó passzban van, a Chelsea-től érkezett támadó már a bajnokságban is eredményes volt.
17-8 a Liverpool over-under mutatója, otthoni gólaránya 22-10, tehát nem könnyű bevenni Reina hálóját az Anfielden.
Ami a hiányzókat illeti: Kelly és Flanagan sérült, velük nem kalkulálhat Brandon Rodgers.
A WBA remekül kezdte az idényt, ám a birminghamiek hónapok óta gyenge formát mutatnak. Lukakuék karácsony másnapján nyertek a QPR vendégeként, és azóta nem örvendeztették meg bajnokin sikerrel a drukkereiket. Az elmúlt hat meccsükön mindössze egy ikszre futotta erejükből, így nem is csoda, hogy a csíkosak visszacsúsztak a 9. pozícióba.
Idegenben 3-2-7-es mérleggel rendelkezek Steve Clarke fiai, 34 pontjukból tehát csak 11 jött össze vendégségben. A Wigannél, Sunderlandben és a QPR-nál nyertek Brunték. Csak három helyen, az Old Traffordon, az Emirates-ben és a Fulhamnél nem találtak be Geráék.
Eltiltás miatt nem lehet ott a pályán Popov, Thorn és fera pedig sérüléssel bajlódik.
Az egymás elleni mérleg magabiztos Pool-fölényt mutat (11-0-3), egyetlen liverpooli sikerét 2012-ben aratta a WBA. Ősszel, fordított felállásban 3-0-ra nyertek a kék-fehérek, a Ligakupában viszont a Liverpool győzött.
Várhatóan a Liverpool behúzza a három pontot, ám az alaptipp mellett hajlunk a gólos opcióra is. Szerintünk könnyedén összejöhet a három találat!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Empoli-Livorno X(2)!

Rangadót rendeznek az olasz második vonalban. Nem lepődnénk meg, ha megosztoznának a pontokon a felek…
A hazai együttes a 6., tehát még éppen rájátszást érő helyről várhatja a 25. forduló zárómeccsét: a kékeknek 34 pontjuk van (egyet levont a szövetség), hazai mérlege szeszélyes, 4-4-4. Az 5. Padova befogható (35), viszont a 12. Cittadella is már 31 egységnél jár. Nagyon szoros tehát a tabella, nem engedhet meg magának botlást a gárda.
Tavanoék formájára nehéz jelzőket találni, az elmúlt időszakban kínos vereséget szenvedtek, ugyanakkor szereztek bravúros pontot is. November végétől december végéig futottak egy remek szériát, ám a lendület megtört 2013-ra. A Novarától saját közönsége előtt kapott ki a gárda, aztán a következő játéknapon a bajnokesélyes Sassuolo stadionjában ért el 1-1-et.
A Livorno némiképp kiszámíthatóbb teljesítményt nyújt. A 2. pozícióban állomásozik, amely ugye feljutást ér a végelszámoláskor, 51 pontja van, ebből 22-t gyűjtött be túráin. 6-4-1-es mutatója tekintélyt parancsoló, egyetlen vereségét Modenában szenvedte el még szeptember közepén.
Október 20-a óta (Verona, 1-0) nem kapott ki a bordó sereg, az idén Padovából hozott el egy pontot, majd verte a gyengécske Pro Vercelit. Egyébként a legutóbbi három kirándulásán remiztek Siligardiék…
A Livorno négy pontra áll a Sassuolótól, és ugyanennyivel előzi meg a Veronát. Kilengést tehát nem engedhet meg magának a társulat.
Az egymás elleni mérlegük kiegyenlített (3-6-4), 2011-ben és 2012-ben ebben a felállásban iksz lett a találkozó…
Most is hajlunk az ikszre, esetleg egy 2-est még mellérajzolhatunk az alaptippnek…

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik