Hírek

Hatot kapott a Mezőkövesd

Debreceni VSC-TEVA – Mezőkövesd-Zsóry SE 6-2 (2-1)
Debrecen, 50 néző. V.: Nagy T.
Debreceni VSC-TEVA: Polekszic – Nagy Z., Simac, Mészáros (Máté 46.), Korhut (Kinyik 75.) – Bódi, Ramos (Berdó 75.), Czvitkovics (Shadi 75.), Szakály – Pölöskey, Szécsi. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Mezőkövesd-Zsóry SE: Szántai – Bényei, Szalai, Kardos (Lakatos 46.), Éles (Nagy P. 60.) – Hegedűs, Farkas (Bagi 62.), Bognár, Petneházi (Lipusz 62.) – Menougong (Kemény 60.), Hamar (Bogdány 46.). Vezetőedző: Véber György.
Gólszerző: Pölöskey (2), Szakály (2), Bódi, Szécsi, ill. Menougong, Kemény.

Jól kezdték a találkozót a hazaiak, akik már a 12.percben megszerezték a vezetést Szakály góljával, igaz örömük nem sokáig tartott hiszen George Menougong góljával a Kövesd már a 17.percben egyenlített. A gól nem szegte kedvét a hazaiaknak és Szakály révén még az első félidő végén visszaszerezték a vezetést.

A második játékrészben aztán kinyílt a gólzsák. Pölöskey Péter két perc alatt eldöntötte a találkozót. Az 42. és az 53.percben is betalált az egykori Fradi játékos. A Debrecen sorra alakított ki a helyzeteket aminek meg is lett az eredménye. Kemény gólja a végén már csak arra volt elég, hogy négyre csökkentse a hátrányát a Kövesd.

A Mezőkövesd a következő héten két edzőmeccset játszik, szerdán 15 órától Kecskeméten az első osztályú kecsó ellen, pénteken 14 órától pedig Mezőkövesden, a szintén élvonalbeli Egri FC ellen.

Olvasói sztorik