Hírek

Egy brazil kaland…

A Palmeiras átmeneti otthonában is esélyes a pontok megszerzésére...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Palmeiras-Atletico Sorocaba 1! +2,5!

A brazil bajnokság Paulista szakaszában a Palmeiras gólgazdag meccset vív majd – reményeink szerint…
A 6. fordulót rendezik a napokban a Paulista bajnokságban. A Palmeiras a Arena Barueri-ben az Atletico Sorocaba együttesét látja vendégül. (A Palmeiras hivatalos stadionját, a Palestra Italia Stadium-ot jelenleg felújítják, ezért játssza a Baureriben meccseit a zöld-fehér együttes.) A találkozó esélyese a hazai egylet, ám azért a gólokban is bízunk, rendületlenül.
A Sao Paolo-i gárda 5 meccsen 8 pontig jutott, ez pedig a 8. pozícióhoz elegendő. Gólaránya 11-7, amely arról árulkodik, hogy bizony igencsak eseménydús találkozókat vívtak Barcosék. És, ha ehhez hozzávesszük, hogy az első játéknapon 0-0-ás mérkőzést játszott a Verdao (Big Green) becenévre hallgató alakulat, akkor azt is könnyű kiszámolni, hogy azóta hozza a meccsenkénti négyes gólátlagot.
Átmeneti otthonában eddig 1-1-1-es sort produkált a Palmeiras – ebből tehát messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. A mai ütközetnek egyértelmű esélyese, hiszen az ellenfél nem számít a brazil élcsapatok közé…

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

És akkor még finoman fogalmaztunk. A Sorocaba-i gárda gyakran csak a C-ligában szerepel, szóval, nem feltétlenül meghatározó együttese a dél-amerikai futballnak. Jelenleg a 11. helyen tanyáznak 5 ponttal (1-2-2), gólaránya viszont pozitív: 8-6. Paulo Roberto brigádja eddig csak egyszer nem talált be, és a formája is biztató: két hazai ütközetében 4 pontot zsebelt be, legutóbb a UNIAO BARBARENSE ellen gurított egy négyest február 3-án.
Ragozhatnánk tovább a dolgot, de szerintünk felesleges. A Palmeiras vélhetően győz, és a találkozón lesz három találat, az tuti!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik