Hírek

A legendás brit csörgőlabda-meccsek…

Fogadni muszáj! Ma is ez volt a vezérelvünk, amikor is két negyedosztályú meccsnek néztünk utána...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Port Vale-Wimbledon +2,5!

Gólgazdag meccset játszik egymással a listavezető és a sereghajtó!
Az angol negyedik vonalban elmaradt meccset pótolnak: a kegyetlen időjárási viszonyok miatt tavaly december 22-én nem sikerült megrendezni az ütközetet, így most kedden látogatnak a Vale Parkba a teniszezők.
Alaphelyzetben nagyon sima hazainak néz ki a találkozó, hiszen a listavezető a tökutolsó ellen meccsen. Igen ám, de a ködös Albionban rendezik a csatát, ott, ahol pontosan tudjuk, hogy minden előfordulhat…
A Port Vale 29 meccsen 56 pontot gyűjtött, az 55 egységgel álló Gillingham-mel szépen meglógtak az üldözőktől – az első három pozíció ér egyenes feljutást a League I-ba. Micky Adams legénysége tavaly még a középcsapatok nyugalmas életét élte, az idén viszont merészebb terveket szövögetnek a fehér-feketék. A gárda elkapta a fonalat, 29 fellépésén 16-8-5-ös sort produkált, így gőzerővel száguld a harmadik vonal felé. A burslemi együttes hazai környezetben gyengébb, mint idegenben: 7-4-3-as mérlege persze nem rossz, de azért találunk ennél jobbat is a mezőnyben. A nagy rivális Gillingham mellett két középcsapat (Fleetwood, Chesterfield) nyert nála. 9-szer jött össze az over opció a Vale Pakrban.
A 25 gólos Pope vezetésével az elmúlt hetekben 4 meccsen 10 pontot szerzett a gárda, január elsején kapott ki legutóbb, akkor otthon botlottak a fiúk. Az egyetlen közelmúltbeli pontvesztés épp aktuális riválisa nevéhez fűződik: a fehérek Wimbledonban játszottak 2-2-es döntetlent.
A feljutásra minden esélye megvan a Port Vale-nek, a társulat szimpatikus támadófocival rukkol elő hétről-hétre. Gólaránya 61-32, 17-12 az over-under aránya…
Az ellenfél 28 találkozón 28 pontig jutott, ez a sereghajtó pozícióhoz elegendő… Neal Ardley csapata idegenben szerzett több pontot, 17-et (5-2-6). Helyzete abszolút nem reménytelen, hiszen kevesebb meccset vívtak a kékek, mint a riválisaik, és a bennmaradó pozíciótól így is mindössze egy egységre vannak. Különösen optimistán tekinthet a jövőbe a társulat, ha olyan formát mutat, mint az idei esztendőben!
Mert Gary Alexanderék 2013-ban valósággal megtáltosodtak! Január elsejétől két idegenbeli meccsüket megnyerték a kékek, három hazai fellépésükön pedig remiztek!
Vendégségben tehát nem ijedt nyusziként viselkednek a teniszezők, ezt a 18-26-os gólarányuk is bizonyítja. 16-szor esett legalább 2 találat a meccsükön, és a túrái közül csak kétszer nem tudott betalálni…
Eddig háromszor randevúztak egymással a felek: két Wimbledon-győzelem mellett egy ikszet játszottak (legutóbb, két hete). Az eredménysor a következőképpen alakult: 2-3, 1-2, 2-2. Gólokból tehát nem volt hiány…
És ma sem lesz! Azt gondoljuk, hogy a felek belecsapnak a lecsóba, és közönségszórakoztató kilencven percet produkálnak! Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Stirling Albion-East Stirling 1! +2,5!

Vajon ki nyeri a Stirlingek csatáját? E kérdés foglalkoztatja a skót IV. vonal iránt érdeklődők döntő többségét…
A hegylakóknál egy elmaradt bajnokit pótolnak: a Third Division-ben az East Stirling a Stirling Albionhoz látogat. Klasszikus kiesési rangadóról van szó, hiszen az utolsó helyezett fogadja az utolsó előttit… A tét mégis hatalmas, hiszen a három bajnoki ponton kívül a presztízs is nagy szerepet játszik e derbin!
19 csatában 14 pontig jutott az Albion, ám hazai környezetben, a hangulatos Forthbank Stadium-ban eddig egészen jól tolja a gárda: 4 siker mellett 5 zakó áll a neve mellett. És a gólaránya pluszban van, 18 rúgott találat mellett 17-szer kapitulált az egység. AZ 1945-ben alapított klubnál abban bíznak, hogy a két elmaradt meccs bepótolása után már nem az ő nevükkel végződik a tabella.
Az idei szereplés nagy csalódás egyébként, hiszen egy éve még egy osztállyal feljebb küzdött az Albion, igaz, ott könnyűnek találtatott.
Gólokban általában nem szenvednek hiányt a srácok: 14-szer játszottak over-meccset…
A pirosak nincsenek jó passzban, az idén még nem nyertek meccset, az East Stirling elleni idegenbeli pontszerzést követően két fellépését is elbukta. Ma viszont itt az esély a javításra: a vendég nem éppen acélos távol saját stadionjától…
Az East Stirling tavaly a 4. liga utolsó helyén végzett, most egy pozícióval áll jobban. 21 csatában 19 egységet zsebeltek be, idegenben gyatra, 2-1-7-es sort tudnak felvonultatni. Greenhillék formája nem éppen ideális, az idén 1-2-2 a mérlegük, meglepetésre az Elgin pályáján nyertek.
A találatok jellemzőek az East Stirling találkozóira is, 15-ször esett legalább három gól az összecsapásaikon. A Stirling Albion ellen nem nagyon megy a társulatnak: 1-2-7 a mutatójuk, igaz, egyetlen sikerüket idén szeptemberben aratták hazai pályán.
Azt gondoljuk, hogy a szebb napokat megélt Stirling Albion otthon tarthatja a pontokat, emellett azért a két hulladék védelem csak összehoz három találatot! Húzzuk be az overt!
Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik