Hírek

Nyer a Bayern!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Jordán Tamás, színész, a Nemzeti Színház korábbi, nagy sportrajongó hírében álló, igazgatója tippel.

Werder Bremen-Hannover 1! +2,5!

– A brémaiak a vereségek után most győzelmet ünnepelhetnek. Husztiék inkább otthon veszélyesek, ma nem jut pont nekik. Gólokból lesz három!

Roma-Cagliari 1!

– Nincs mese, a farkasoknak nyerniük kell! Bár a Cagliari okozott már néhány meglepetést a bajnokságban, ezúttal a papírforma érvényesül.

Mainz-Bayern München 2(x)!

– Szalai jóvoltából szárnyal a Mainz, nagy kérdés, hogy e lendület elegendő lesz-e a bajorok ellen. Az nem kérdés, hogy melyik a jobb csapat, ám ezen a délutánon az ikszet azért nem lehet teljesen kizárni…

Videoton-ZTE (0-1) 1!

– A Zalaegerszeg nagyon meggyengült, a második vonalban sem élcsapat. A Videotonnál most már letisztult a helyzet, a kupameccs első felvonását magabiztosan nyeri a fehérvári együttes. Kettő legalább lesz közte a hazaiak javára.

Granada-Real Madrid (1-0) 2!

– A kiesés elől menekülő hazaiak nem tudják megnehezíteni a bajnok dolgát. Ronaldoék magabiztos sikert aratnak, hendikepes fővárosi diadalt várok!

Napoli-Catania X!

– Meglepetést érzek a déli rangadón! E meccs több mint egy egyszerű bajnoki. A Napoli a bajnoki címre tör, a szicíliaiak stabil középcsapattá nőtték ki magukat. Izgalmas meccsen szerintem a szigetlakók pontot szereznek…

Manchester City-Liverpool 1!

– A manchesteri kékek csalódást okoztak a hétközi fordulóban: nem bírtak a sereghajtóval. Ezeket a pontokat viszont vissza kell hozni, és az idén nem túl acélos Liverpool erre tökéletes ellenfél lehet. Látványos meccsen nyernek a vendéglátók!

Atletico Madrid-Betis 1! +2,5!

– A fővárosiak rendesen összeomlottak Bilbaoban, a második félidőben csődöt mondott a játékuk. Falcao ugyan még sérült, de szerintem így is nyernek a sevillai zöldek ellen. Sok gólt is várok ezen a kilencven percen!

1860 München-Kaiserslautern 1!

– Rangadó a német második vonalban. A téli szünet után szerintem Király Gabiék kapják el a fonalat, és otthon tartják a három pontot! Hajrá Király Gabi! Szurkolok neki nagyon.

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik