Hírek

Ki jut a döntőbe?

A Juventus Rómába látogat, ahol a Lazio vár rá. Az angol második vonalban elmaradt meccset pótolnak, gólokkal...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Bristol City-Watford +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN! 2!

Elmaradt meccset pótolnak Bristolban: a feljutásra hajtó Watford gólgazdag kilencven percet produkál a lelkes házigazdával.
Karácsony másnapján rendezték volna a bajnokit, ám akkor a hózápor kifogott a csapatokon, így nem lehetett megrendezni az összecsapást. Most azonban eljött a pótlás ideje! A hazai együttes bajban van, nem kicsiben… A sereghajtó helyzete egyre reménytelenebb, a piros-fehérek hátránya a vonal felett tanyázó Ipswich-csel szemben immáron hét pont. Steadéknek 25 egységük van, az Ashton Gate-en 4-2-8 a mérlegük. A klubvezetés meg is unta az eredménytelen szereplést, és január közepén a Leicester elleni hazai zakó után (0-4) a váltás mellett döntött: Derek McInnes helyett Sean O’Driscoll ült le a padra. Az első fellépését még elbukta ugyan a tréner – igaz, Leeds-ben ki lehet kapni. Aztán a múlt héten Daviesék mér nyertek! Méghozzá a nagy rivális Ipswichet gyűrték le vesztes állásból fordítva.
Hazai környezetben 26 gólt rúgtak már a fiúk, igaz, kaptak is 34-et. Csak három alkalommal maradtak impotensek, az ő hálójuk pedig mindannyiszor megzördült.
A Watford az idén remekel Gianfranco Zola vezetésével: a piros-sárgák már a 4. helyen állnak, 28 mérkőzésen 49 pontot zsebeltek be. A Cardiff nagyon elhúzott a mezőnytől, ám a második hely is összejöhet, hiszen a riválisok csak egy egységgel állnak jobban.
Vaydráék remek formában vannak, az elmúlt hat mérkőzéséből ötöt megnyertek, a legutóbbi két bajnokijukat úgy húzták be, hogy szórtak hét gólt, viszont nem kaptak egyet sem. Idegenben is eredményesek (8-2-4), és már 32 találatot jegyeztek a túrákon! 22-szer azonban a védelmük csődöt mondott. Csak Blackburnben nem tudtak gólt szerezni Deeneyék.
Ekstrandéknak minden pontra szükségük van a feljutásra, a hazaiak pedig még nem adták fel a reményt, hogy kivívják a bennmaradást. Jó kis mérkőzés lesz, ez tuti!
Az elmúlt két alkalommal a Watford győztesen tért haza a bristoli túráról, de előtte is döntetlenek lettek az összecsapások. Most is inkább a vendégeket tartjuk esélyesebbnek, de a gólokban biztosabban vagyunk! Mindkét fél betalál majd, és összejöhet a három találat is!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Lazio-Juventus 2! A 2-es csapat szerez gólt: IGEN!

A döntőbe jutás a tét: szerintünk a zebrák játsszák a finálét!
Az első összecsapás 1-1-es döntetlennel zárult: hiába vezettek a torinóiak, a hajrában egyenlített a Lazio. Ezúttal a Stadio Olimpicoban randevúznak a felek…
Egyik alakulatnak sem alakult ideálisan a hétvége, pedig mindkét brigád elméletileg megoldható feladat előtt állt. A fővárosiak az idegenben gyengélkedő Chievót látták vendégül. Az addig szinte bevehetetlennek tűnő kék-fészekben azonban botlottak Hernanesék: 0-1 lett a vége, így a rómaiaknak immár három pont a hátrányuk a Napolival, és hat a Juvéval szemben.
Vladimir Petkovic legénysége az elmúlt két játéknapon mindössze egy pontot húzott be, ez pedig kevés a dobogóra hajtó alakulattól. A következő két hétben sem lesz egyszerű dolguk Kozakéknak, ugyanis előbb az edzőváltáson túlesett Genoa vendégei lesznek, majd a Napoli látogat Rómába. Egyik sem lesz sétagalopp, az biztos!
A kupában egy nyögvenyelős (Siena, büntetőkkel) és egy sima (Catania 3-0) siker fűződik a világoskékek nevéhez. Ezt követően jött a torinói túra, ahol ugyan a bajnok állt közelebb a győzelemhez, Diasék végül nagyot küzdve ikszre hozták az odavágót.
Mint említettük, a Juve is elrontotta a főpróbát: Conte mester fiai a kiesés elől menekülő Genoát látták vendégül, és a Ballardini irányította kikötővárosiak ponttal távoztak a Juventus Stadiumból! Meglepetés volt ez a javából, hiszen Boriellóék kieső helyen tanyáznak. A zebrák egyébként nincsenek jó passzban: 2013-ban négy bajnoki közül csak egyet nyertek meg, kikaptak otthon a Samptól, és nem bírtak a Genoa mellett a Parmával sem (1-1). Az előnyük el is olvadt, már csak három egység a fórjuk a nápolyiakkal szemben…
Idegenben jobban megy Pogbáéknak: 7 diadalt arattak a bajnokságban, két iksz és egy vereség (Milan) áll a nevük mellett. A kupában két hazai sikert arattak az elődöntő előtt: a Caglirait 1-0-ra, a Milant hosszabbítás után 2-1-re győzték le Vucinicék.
Az elmúlt néhány évben a Juve szinte nyerni jár a Lazióhoz! Az elmúlt három bajnokijukat úgy nyerték meg a csíkosak a Stadio Olimpicoban, hogy még gólr sem kapott Buffon!
És azt gondoljuk, hogy a Juve ezúttal sem hagyja el vesztesen a pályát! Sőt, abban is biztosak vagyunk, hogy a torinóiak legalább egy gólt szereznek!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Olvasói sztorik